Ieguldot 3.3 miljonus eiro un radot 40 jaunas darba vietas, Liepājā tiek atvērts PROMO Cash&Carry

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 15. jūnijā Liepājā tiks atvērts PROMO Cash&Carry specializētais veikals Kurzemē. Šis būs jau piektais PROMO Cash&Carry Latvijā.

PROMO Cash&Carry ir specializēto veikalu tīkls Baltijā ar 16 šāda veida veikaliem, nodrošinot neapšaubāmas līdera pozīcijas šajā tirgus segmentā. Lēmumu atvērt tirdzniecības vietu Liepājā distribūcijas un vairumtirdzniecības uzņēmuma SANITEX vadība pieņēma, jo Liepāja ir ekonomikas, biznesa un tūrisma centrs, kas veiksmīgi attīstās. Šī gada laikā SANITEX plāno uzsākt būvniecības darbus, lai Rīgā atvērtu jau trešo PROMO Cash&Carry, tādējādi paplašinot tīklu Latvijā.

Cash&Carry ir veikalu formāts, kurā dažādu nozaru pārstāvji: tirgotāji, mazie ražotāji, biroji, ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumi var vienuviet izvēlēties visu nepieciešamo produkciju savam biznesam un tā nodrošinājumam par vairumtirdzniecības cenām. Uzņēmēju ērtumam norēķini iespējami skaidras un bezskaidras naudas veidā, par darījumu saņemot Preču pavadzīm-rēķinu un kases čeku.

Sortiments, ar vairāk kā 13 000 preču pozīcijām, iekļauj preces ikdienas vajadzību nodrošināšanai, ekskluzīvus un populārus produktus, kā arī profesionālas preces visās preču kategorijās. Veikalā kopā ar pārtikas precēm, iespējams iegādāties profesionālo uzkopšanas ķīmiju, traukus, kancelejas precec, dzīvnieku barību, kā arī daudzas citas preces pilnam biznesa nodrošinājumam.

PROMO Cash&Carry regulāri iepazīstina klientus ar jaunākajām pasaules tendencēm, pastāvīgi atjaunojot sortimentu, kā arī piedāvājot dažādas degustācijas savās tirdzniecības vietās. Liepājā pirmajos mēnešos paredzētas vairāk kā 100 šādas degustācijas! Regulāri tiek rīkotas Meistarklases sadarbībā ar zināmiem pavāriem, lai iedvesmotu profesionāļus jaunām idejām un izpildījumam.

Līdz ar PROMO Cash&Carry atvēršanu, Liepājā tiek radītas 40 jaunas darba vietas, kā arī ir uzsākta veiksmīga sadarbība ar Liepājas Valsts tehnikumu. Šī sadarbība veicinās jauno speciālistu sagatavošanu darba tirgum un tā būs lieliska iespēja jaunajiem censoņiem sevi pierādīt praksē, kā arī piedalīties degustāciju un meistarklašu organizēšanā, sadarbībā ar PROMO Cash&Carry.

Specializēto veikalu tīkls PROMO Cash&Carry ir viens no uzņēmuma SANITEX darbības virzieniem Baltijas valstīs.

Lai kļūtu par PROMO Cash&Carry klientu, jāreģistrējas klienta kartes saņemšanai.

Klienta karti var noformēt ikvienā no pieciem PROMO Cash&Carry veikaliem Latvijā vai arī internetā.

www.cashcarry.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu