Mācies starptautiskā vidē Latvija!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Daudziem radies maldīgs uzskats, ka Latvijā nepastāv starptautiskas universitātes, kurās pasniedz un studē cilvēki no visas pasaules. Tomēr RTU Riga Business School (RBS) ir pierādījums tam, ka šis pieņēmums nav patiess. Tikai piecu gadu laikā, RBS bakalaura programmas kopienu pārstāv 26 valstu pilsoņi - Bachelor of Business Administration jeb BBA programas pasniedzēji, studenti un absolventi.

RBS jau no dibināšanas brīža ir veidota kā starptautiska universitāte, kura radās pirms 26 gadiem, sadarbojoties ar Otavas universitāti (University of Ottawa, Canada) un Buffalo universitāti (State University of New York at Buffalo, United States of America). Savukārt, bakalaura programma tika ieviesta pirms pieciem gadiem kopā ar vienu no dibinātāju universitātēm - Bufalo universitāti– un Norvēģijas Biznesa skolu (BI Norwegian Business School), šādi nodrošinot programmas atbilstību labākajām pasaules biznesa skolu tradīcijām un standartiem, kā arī absolvējot tiek iegūts starptautiski atzīts biznesa vadības grāds.

RBS BBA programmas kopienā ietilpst jau vairāk nekā 26 valstu pārstāvji no Eiropas, Ziemeļamerikas, Dienvidamerikas, Āzijas, Āfrikas un Austrālijas. Pie tam vairāk nekā 50% RBS mācībspēku stastāda pasniedzējo no citām valstīm, kamēr pārējiem ir bijusi biznesa pieredzei ārpus Latvijas. Šādi tiek nodrošināts, ka apgūtā viela ir liederīga ne tikai šiet, bet arī citur pasaulē.

«Studiju laikā vai drīz pēc to beigšanas, RBS studenti spēj veiksmīgi strādāt starptautiskos uzņēmumos, ko pierāda arī viņu darba un prakses vietas. Absolventus un studentus iespējams sastapt Deloitte, KPMG, Rimi Baltic, Ernst&Young, Tieto Latvia, SEB Group, DNB ASA, MikroTik, Accenture, Fazer, Circle K, airBaltic un daudzās citās gan vietējās, gan globālās kompānijās.» stāsta Elza Priede, RBS Bakalaura programmas koordinatore.

Piesakies studijām RBS līdz 7. jūlijam

Dokumentus studijām RBS bakalaura programā iespējams iesniegt līdz 7. jūlijam. Nenokavē savu iespēju iegūt izglītību patiesi starptautiskā universitātē.

Vairāk informācijas par uzņemšanas nosacījumiem un kritērijiem šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu