Huawei P10 lite – iespaidīgs, gudrs un spēcīgs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēl nesen, izvēloties viedtālruni par pieejamu cenu, vajadzēja meklēt kompromisus. Bieži lētākā ierīce bija ar zemu jaudu, sliktāku ekrāna izšķirtspēju un īsāku baterijas darbības laiku. Tagad situācija ir mainījusies. Kad iegādājas viedtālruni no zināma ražotāja, mums vairs nav jāuztraucas par tā parametriem un kapacitāti. Izvēloties Huawei P10 lite, iegūstam viedtālruni, kura vienīgā problēma ir dārgāku viedtālruņu īpašnieku skaudīgie skatieni. Huawei izlēma, ka šā gada P sērijā būs tikai viedtālruņi, kas garantē labāko tirgus sniegumu.

Super jauda

Huawei P10lite aprīkots ar ļoti ātru Kirin 658 procesoru. Tā astoņi kodoli (vairāk nekā lielākajai daļai personālo datoru) nodrošina vienmērīgu darbību, tai skaitā strādāšanu vairākās lietotnēs vienlaikus. Tajā pat laikā Huawei izlēma, ka tik lielai kapacitātei nevajadzētu ātri neiztukšot bateriju. Mikroshēmojums pielāgots, lai samazinātu nepieciešamo jaudu. Pateicoties tam, mums ir lielāka kapacitāte ar ilgāku darbības laiku.

Foto: Publicitātes foto

Ir acīmredzama tendence, kā mēs lietojam mobilās ierīces – mēs izmantojam aizvien vairāk lietotnes vienlaikus. Lai mūsu daudzfunkcionālā darbība noritētu veiksmīgi un bez aizturēm, P10 lite aprīkots ar 3GB RAM atmiņu. Tikai viedtālruņiem par divreiz augstāku cenu ir lielāka atmiņa. Huawei P10 lite nodrošina kapacitāti, kas līdz šim pieejama tikai flagmaņiem.

Foto: Publicitātes foto

Super baterija

Neskatoties uz to, ka mūsu viedtālrunim jābūt ātram, tam arī jāstrādā ilgāk. P10 lite baterijas lietošanas optimizēšanai izmanto Smart Power-Saving 5.0 tehnoloģiju, kas pārvalda telefona operācijas un individuālo lietotņu darbību, piedāvājot iespēju lietot viedtālruni ilgāku laiku.

P10 lite baterijas kapacitāte ir 3000 mAh. Bateriju iespējams pilnībā uzlādēt 97 minūšu laikā. Tas nav viss – kad aizmirstam uzlādēt un baterijas līmenis nokrities bīstami zems, iespējams nodrošināt pietiekamu uzlādi 10 minūtēs, lai divas stundas skatītos video. 43% iespējams uzlādēt 30 minūšu laikā!

Foto: Publicitātes foto

Ātrs autofokuss

Prasības aug arī pret fotogrāfiju kvalitāti. Huawei P sērijas pietuvojas kvalitātei, kas iepriekš bija pieejamas tikai DSLR kamerām. Ļoti ātrs auto fokuss un skaisti, mākslinieciski foto ar izpludinātu fonu portretu režīmā līdz šim bija pieejami tikai profesionālajās kamerās. Tagad šī kvalitāte pieejama arī Huawei P10 lite. Sensori ar lielāku pikseļu skaitu padara attēlus detalizētus, bez fona trokšņiem un gaišākus sliktu gaismas apstākļu gadījumā. Katras attēls būs ass, ņemot vērā, ka auto fokusam izmato uzticamo PDAF (t.i. fāzes noteikšana) sistēmu.

Foto: Publicitātes foto

Ātrākā saskarne

Huawei P10 lite izmantota jaunākā EMUI 5.1 saskarnes versija. Tas ir papildinājums Android 7.0 sistēmai, kas mums piedāvā pat vēl vairāk iespējas. EMUI sistēmas dizaineru mērķis ir padarīt šo versiju vieglāk lietojamu. Lielākā daļa funkciju pieejamas, veicot trīs vai mazāk soļus un svarīgākās pieejamas ar vienu klikšķi. EMUI iestrādātas arī vairākas Huawei patentētas idejas. Viena no oriģinālākajām un noderīgākajām ir Knuckle Sense Tehnology. Lai gan nosaukums ir sarežģīts, tas nozīmē, ka darbības iespējams veikt, izmantojot pirkstu kauliņus. Veicot atbilstošu darbību, uz ekrāna ar pirkstu kauliņu iespējams uzņemt ekrānšāviņu, ierakstīt video vai atvērt izvēlēto lietotni. Tas ir ērts veids, kā veikt darbības ar viedtālruni, kuru nav iespējams atrast konkurentu viedtālruņos.

Foto: Publicitātes foto

Optimāla izvēle

Ja meklē spējīgu viedtālruni ar ļoti labu bateriju un par pieņemamu cenu, izrādās, ka saraksts ar iespējām nav garš. Ja pievienojam modernu dizainu prasību sarakstam, var izrādīties, ka vienīgais kandidāts ir Huawei P10 lite, kas atbilst augošajām prasībām. Līdz šim mums tās vajadzēja ierobežot – tagad izrādās, ka viedtālrunis par labu cenu var nodrošināt arī kapacitāti, kas līdzīga dārgajiem flagmaņiem. Tas pats attiecas uz dizainu. Kad no kabatas vai somas izņemam Huawei P10 lite, dārgāku viedtālruņu lietotāji uz mums skatīsies ar skaudību un nožēlu, ņemot vērā, cik ļoti pārmaksāts par pašu ierīcēm.

Papildu informācija par «Huawei P10 Lite» šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu