Ieslēdz vasaru – esi gatavs ar Huawei izdzīvošanas komplektu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Huawei aicina ikvienu IESLĒGT VASARU. Tuvojoties atvaļinājumam, sagatavojies perfektām brīvdienām ar pirmās nepieciešamības precēm: jaunu viedtālruni un kādu no vērtīgajiem aksesuāriem – ārējo akumulatoru telefona uzlādei, selfie stick, kas vienlaikus ir arī trijkājis un SuperCharge ātrās uzlādes mašīnas lādētāju.

Foto: Publicitātes foto

Neļauj ilgi gaidītajām brīvdienām tikt sabojātām. Kā tā? Iedomājies, tavam telefonam beidzas baterija, kad esi apmaldījies un nepieciešama karte, bet nav pieejama elektrība tālruņa uzlādei. Vai labākos skatus nesanāk nofotografēt pareizi – tie ir izplūduši, jo nav paņemts līdzi trijkājis. Ikvienai problēmai ir risinājums, jo īpaši, ja laikus gatavojies. Līdz jūlija beigām Huawei piedāvā vasaras izdzīvošanas komplektu – pērc Huawei telefonu un izvēlies vienu no aksesuāriem, kas būs nepieciešams visvairāk – selfie stick / trijkājis, ārējā baterija vai mašīnas lādētājs.

Ja pārvietojaties kājām un baudiet skatus, noderēs Huawei 10 000 mAh ātrās uzlādes ārējā baterija. 30 minūšu laikā tālruņa bateriju iespējams uzlādēt līdz 50%. Tev nebūs jāuztraucas par savas ierīces drošību – ārējai baterijai ir 12 aizsardzības līmeņi, UL sertifikāts un tās tiek ražotas, ņemot vērā ASV bateriju drošības standartus. Pats svarīgākais – ārējā baterija ir viegli pārvietojama, tai ir ergonomisks dizains un tā sver tikai 216 gramus.

Foto: Publicitātes foto

Tiem, kuri nespēj iedomāties savu atvaļinājumu vai vasaras aktivitātes bez kameras, nepieciešams Huawei selfie stick / trijkājis. Huawei AF14 selfie stick ir viegli pārvietot un izmantot, tam ir foto uzņemšanas poga, kas iebūvēta rokturī, tāpēc nav nepieciešams izmantot taimeri. Iespējams uzņemt fotogrāfijas nesteidzoties un nesniedzoties pie telefona ekrāna. Salocīts Huawei AF14 selfie stick ērti ieguļ rokā. Selfie stick rokturis transformējas trīs stabilās kājās, tāpēc to viegli pārveidot par trijkāji, kas ļaus uzņemt profesionālus, neizplūdušus attēlus.

Foto: Publicitātes foto

Latvijā aksesuāra izvēle pieejama, iegādājoties šīs ierīces - Mate 9, P10, P10 Plus, P10 Lite, P9 Lite 2017. Piedāvājums pieejams Tele2, Lattelecom, RD Electronics, Bite, Euronics, 1A.lv un Tehnoland. Savukārt, iegādājotiesMate9, P10, P10 Plus and P9Lite 2017 LMT centros, dāvanā saņem ārējo bateriju.

www.huawei.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu