Atgūt lielisku formu var jebkurā vecumā! Skolas direktors dalās ar tievēšanas pieredzi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ieraudzīju sevi fotogrāfijās un nodomāju - vājprāts, vai tas tiešām esmu es?» - tā par sevi pirms tievēšanas saka skolas direktors Sergejs Čevers no Carnikavas. «Tagad, pateicoties Stokholmas diētai, esmu nometis 21 kg liekā svara un no sirds izbaudu draugu uzslavas!» Lasi interviju ar Andri un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Jaunībā biju sportiski aktīvs un kustīgs. Vēlāk sanāca no tā atteikties un uzreiz 10 kilogrami klāt! Liekie kilogrami tikai turpināja augt līdz mans svars pārsniedza 100 kilogramus. Iepriekš biju mēģinājis nomest liekos kilogramus vienkārši neēdot, bet tā jau tikai var sabeigt veselību!

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Kādu dienu paskatījos uz sevi fotogrāfijās. Pirmā doma bija - «vājprāts, vai tas vispār esmu es!?» Biju apvēlies un svēru 114 kg. Visas drēbes bija par mazu, kurpju šņores aizsiet vairs nevarēju, bet pēc katra mazākā kāpiena sekoja aizdusa! Sapratu, ka jāatrod man piemērota metode, ar kuru izdotos atgūt un noturēt formu.

Foto: Publicitātes foto

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Internetā pamanīju izdevīgu Stokholmas diētas piedāvājumu, kas garantēja rezultātu. Iepriekš speciāli atsauksmes nelasīju, bet vēlāk izrādījās, ka visapkārt ir pilns ar cilvēkiem, kuriem Stokholmas diēta ir palīdzējusi tikt pie ideāla auguma.

Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

- Aizpildīju testu un jau drīz saņēmu savu indivuduālo uztura plānu e-pastā. Uzreiz pārsteidza, cik tas ir viegli realizējams! Ievēroju visu, kā norādīts, un jau pirmajās dienās svars ik dienas samazinājās par kilogramu! Pēc nedēļas 5 kg bija nost un jau varēju aizpogāt skolas laika žaketi. Vēl mazliet un man jau derēja visas «vecās» drēbes, kas gadiem bija stāvējušas skapī. Tagad, kad esmu nometis 21 kg, no sirds izbaudu draugu uzslavas un arī skaudīgos skatienus. Mani uz ielas vairs nepazīst, bet, kad atpazīst, komplimenti birst kā iepriekš bira mani liekie kilogrami (smejas)!

Foto: Publicitātes foto

Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Katram sevi cienošam vecim ir jātur sevi formā. Un katrai sevi mīlošai dāmai ir jāspēj nēsāt skaistas, pieguļošas kleitas! Pašam kaut kas ir jādara lietas labā un jāsāk ir ar pieteikšanos Stokholmas diētai. Nevilcinies un Tu redzēsi rezultātu jau dažu dienu laikā!

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmHealth.com mājas lapā jau tagad!

Pārvērtības ar Stockholmas diētu - frizūra: Elvisa Šulca, grimms, stils: Daiga Ulmane

Apģērbs: Evermen veikali

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu