Dzintars radījis efektīvu balzamu pret matu izkrišanu – Future Formula SOS

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Future Formula SOS – tas nav PR! Dzintars ir radījis ārstnieciskās kosmētikas sēriju, kas risina konkrētas problēmas.

Spīdīgi, skaisti, biezi mati – tā ir mūsu rota un visa organisma sabalansētības rezultāts.

Jebkura novirze organismā atspoguļojas uz mūsu matu stāvokli – tie kļūst nespodri, paliek plānāki, lūzt, palēninās to augšana, tie izkrīt.

Vidēji cilvēkam uz galvas ir no 100 līdz 150 tūkstošiem matu folikulu (sakņu). Mēnesī veseli mati izaug apmēram par 15 - 20 mm. Normāli dienā mēs zaudējam apmēram 80 matus.

Foto: Publicitātes foto

Matu ārējais izskats lielā mērā atkarīgs no barības vielu nokļūšanas matu saknēs. To nepietiekamības gadījumā saknes «izžūst» un mati beidz augt. Ir zināms, ka ap 70% vīriešu un 40% sieviešu ir saskārušies ar matu izkrišanas problēmu.

Dzintars ir radījis balzamu pret matu izkrišanu, kas izstrādāts uz cilmes šūnu, peptīdu un aminoskābju kompleksa bāzes, kas paātrina apmaiņas procesus ādā, kā arī uz vitamīnu un ārstniecības augu kompleksa bāzes, kas uzlabo asins cirkulāciju galvas ādā. Bet galvenais, unikālais produkts vienlaicīgi baro saknes un nostiprina matus, dod tiem spēku un enerģiju, samazina matu izkrišanu un stimulē to augšanu. Balzams satur 93% dabisko sastāvdaļu.

Foto: Publicitātes foto

Lai barojošie komponenti varētu nokļūt pie matu folikuliem, tika izmantots Dzintars know - how – rūpīgi piemeklētas nesējvielas-transportieri, kas nodrošina aktīvo sastāvdaļu dziļāku iekļūšanu un paaugstina balzama iedarbības efektivitāti.

Balzama efektivitāte pierādīta klīniskos pētījumos 3 mēnešu laikā dermatologa - trihologa uzraudzībā. Pētījumos piedalījās 35 cilvēki (vīrieši un sievietes), kuri sūdzējās par matu izkrišanu.

Pēc 3 mēnešiem 70% aprobantu stipri samazinājusies matu izkrišana, 79% aprobantu uzlabojusies matu augšana, mati kļuvuši elastīgāki un stiprāki, 52% aprobantu atjaunojusies matu augšana.

Foto: Publicitātes foto

Pētījuma laikā konstatēts, ka:

  • matu stiebra apjoms palielinās par 26% sievietēm, par 34% vīriešiem*
  • matu saknes apjoms palielinās par 23% sievietēm, par 33% vīriešiem*

*apstiprināts:

- ar trihogrammu

- ar matu diametra mērījumu (saknes, stiebri).

Balzams pret matu izkrišanu pieejams gan Dzintars veikalos visā Latvijā, gan interneta veikalā.

Dzintars interneta veikals

Future Formula SOS sērija tiks papildināta ar jauniem ārstnieciskās kosmētikas līdzekļiem tuvā nākotnē, tādēļ sekojiet jaunumiem:

Facebook

Instagram

Youtube

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu