RE/MAX platformā īpašumi no visas pasaules

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaulē lielākais nekustamo īpašumu tīkls RE/MAX jau dažus mēnešus veiksmīgi strādā Latvijā. RE/MAX ir iespēja nekustamo īpašumu aģentiem un jauna biznesa uzsācējiem izveidot savu franšīzes uzņēmumu, kā arī iegādāties un pārdot nekustamo īpašumu starptautiskā platformā. Tagad platforma, kas apvieno Latvijas un pasaules nekustamo īpašumu tirgu, ir pieejama arī latviešu valodā www.remax.lv

www.remax.lv

«Jaunās mājas lapas izveide ir nozīmīgs solis Latvijas nekustamo īpašumu tirgū. Tajā pieejamā informācija neaprobežojas tikai ar vietējo tirgu. Tā ir iespēja Latvijas iedzīvotājiem iepazīties ar pieejamajiem īpašumiem visā pasaulē. Ļoti ceram, ka RE/MAX globālā tīkla darbība labvēlīgi ietekmēs Latvijas nekustamo īpašumu tirgu, palīdzot tam kļūt redzamākam un pieejamākam potenciālajiem klientam jebkurā pasaules valstī,» saka Latvijas reģiona vadītājs Rinalds Tērs.

Īpašumi, kurus jaunajā platformā ievadījis uzņēmumā strādājošais aģents Latvijā, pieejami vairāk nekā 50 citu valstu RE/MAX mājas lapās un vairāk kā 40 dažādās valodās. Īpašumu datu bāze pieejama arī globālajā RE/MAX interneta vietnē www.global.remax.com. Tādējādi aģenti un klienti no visas pasaules vienuviet var iepazīties ar nekustamā īpašuma tirgus piedāvājumu Latvijā un citās valstīs. Jāpiemin, ka visi īpašumi, kā arī aģentu un biroju profili ir pielāgoti Google meklētājam, kas ļauj viegli un ērti atrast nepieciešamo informāciju.

www.global.remax.com

Viena no interesantākajām funkcijām ir potenciālo interesentu fiksēšana jeb «buyers match». Tā aģentiem nodrošina iespēju turpat RE/MAX sistēmā saglabāt potenciālo pircēju kontaktus ar noteiktiem vēlamā īpašuma kritērijiem. Sistēma pati atrod īpašumus, kas varētu interesēt potenciālo pircēju. Platforma parāda arī citu aģentu datubāzē pieejamos īpašumus, nodrošinot lielāku darījuma noslēgšanas iespējamību. Mājas lapa ir parocīga arī pārdevējiem – ievadot sistēmā īpašuma parametrus, iespējams uzzināt potenciālo pircēju skaitu ar konkrētā objekta kritērijiem.

Portālu vidēji mēnesī apmeklē 65 miljoni interneta lietotāju visā pasaulē. 9,5 miljoni apskata nekustamos īpašumus, 5,3 miljoni tos meklē, savukārt 1,9 miljoni apskata RE/MAX aģentu profilus. Lai veicinātu mājas lapas apmeklētāju skaita nemitīgu pieaugumu, nekustamo īpašumu aģentu profili un RE/MAX zīmols tiek popularizēts sociālajos tīklos.

RE/MAX ir ASV radīts zīmols, kas pirms 44 gadiem mainīja nekustamo īpašumu tirdzniecības nozari, izveidojot jaunu standartu. Šī koncepcija pierādījusi savu dzīvotspēju, jo uzņēmums joprojām ir ļoti veiksmīgs. RE/MAX tīklā šobrīd ir 113 804 partneru vairāk kā 100 valstīs. Eiropā vien strādā vairāk kā 19 000 aģentu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu