Kā viedtālruņus izmanto vīrieši un kā sievietes?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ilgi gaidītais atvaļinājums beidzot tuvojas. Šis ir laiks, ko izbaudi visvairāk un kura laikā viedtālrunis kļūst par gidu, kameru un maku. Bet vai esi kādreiz aizdomājies, kā viedtālruni atvaļinājumā izmanto sievietes un vīrieši? Huawei vasaras aptauja atklāj, ka sievietes viedtālruņus izmanto «gudrāk», kamēr vīriešiem tie ir statusa apliecinājums.

Foto: Publicitātes foto

Alberts Einšteins teica, ka galds atspoguļo cilvēka prātu. Viņš skaidroja, ka nekārtīgs galds, kas pilns ar papīriem norāda uz aizņemtu cilvēku ar nodarbinātu prātu. Psihologi piekrīt, ka veids, kādā cilvēki izmanto lietas, daudz par tiem stāsta. Mūsdienās cilvēki visvairāk lieto viedtālruņus. Tāpēc Huawei izlēma veikt detalizētāku paradumu izpēti Centrālās un Ziemeļeiropas valstīs.

Foto: Publicitātes foto

Dati rāda – 61% vīriešu un 67% sieviešu telefonos izmanto GPS navigāciju un kartes. 13% vīriešu un 16% sieviešu izmanto viedtālruņus bankas darījumu veikšanai. Arī veicot ceļojuma rezervāciju redzama atšķirība – 25% vīriešu un 34% sieviešu uzdevuma veikšanai izmanto viedtālruņus. Pētījums arī atklāja, ka vīrieši mazāk izmanto ceļojuma plānošanas lietotnes, kas ir populāras atvaļinājumu laikā. Tādas izmanto 20% vīriešu un 26% sieviešu. Arī advancētāku lietotņu izvēlē vīrieši atpaliek – tikai 9% lieto QR kodu skanēšanas iespēju, kamēr to izmanto 19% sieviešu.

Foto: Publicitātes foto

Tai pat laikā, vīrieši vairāk sargā savus telefonus. 26% nevar iztēloties savu vasaras atvaļinājumu bez telefona. Salīdzinot, tikai 20% sieviešu teica, ka nepavadītu atvaļinājumu bez telefona.

Baterijas ilgtspēja novērtēta visaugstāk

Neskatoties uz dzimumu, mēs gribam, lai telefons strādā pēc iespējas ilgāk bez uzlādes, jo īpaši brīvdienu laikā. Huawei vasaras aptauja apstiprina – 83% eiropiešu izturīga baterija ir pats svarīgākais viedtālruņa raksturlielums.

Pārgājienos vai laivu pārbraucienos elektrība var nebūt pieejama ļoti ilgu laiku. Vai arī, ja atradīsi rozeti hostelī, pie tās būs iespējams pieslēgties vien īslaicīgi.

Foto: Publicitātes foto

Huawei var aiztaupīt šādas raizes. SuperCharge tehnoloģija, kas izmantota telefonos, ļaus viedtālrunim strādāt pilnu dienu pat pēc pusstundas uzlādes. Ja bieži ceļo ar mašīnu, auto lādētājs, kas atbalsta Huawei SuperCharge tehnoloģiju ir nepieciešamība – tas atļaus ātri uzlādēt viedtālruni pat īsu pārbraucienu laikā. Ja labprāt pastaigājies pa nezināmas pilsētas ielām, SuperCharge ārējā baterija arī var palīdzēt aiztaupīt daudz uztraukumus.

Foto: Publicitātes foto

Huawei telefons ar ikvienu no ātrajiem lādētājiem ir komplekts, kas ļaus baudīt brīvdienas, nevis nervozi meklēt elektrības rozetes. Pat nezināmā pilsētā varēsi izmantot navigāciju stundām ilgi, uzņemt simtiem fotogrāfiju, filmēt video un uzlādēt telefonu ātrāk nekā izdzert dubulto espresso kafiju ēnainā bārā.

Foto: Publicitātes foto

Vīriešiem, kas plāno iegādāties viedtālruni papildinošus aksesuārus un tehnoloģijas pārzinošām sievietēm, Huawei ir speciāls piedāvājums šai vasarai. Pērkot noteiktus Huawei viedtālruņus, klienti var izvēlēties bezmaksas aksesuāru – Huawei ārējo bateriju, Huawei ātro mašīnas lādētāju vai selfiju kāts/trijkāji.

Vairāk informācijas mājaslapā

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu