«Green Village» – ekskluzīvs komforts, kā dzīvesveids

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Augsts pieprasījums uz ārpus pilsētas kotedža mājām – tā ir ne tikai moderna tendence, bet arī neslēpta vēlme dzīvot ekoloģiski tīrā vietā un mierīgā gaisotnē. Dzīve lielpilsētā ir ļoti drebelīga: darbs atņemt ārkārtīgi daudz enerģijas, pilsētas putekļi un izplūdes gāzes noindē organismu, no satiksmes trokšņiem nav iespējams paslēpties.

Bet tagad iedomājieties – ir brīvdiena, možs agrs rīts, tīrs gaiss, putnu dziesmas, privātā terase, gardās kafijas tasīte.

Šaubāties, ka tas ir iespējams? Ir iespējams. Un tas viss sniedz Jums neticamu iekšējās harmonijas sajūtu, mundrumu un mierīgu sirdi par savas ģimenes veselību. Te ir lieliska iespēja noņemt no sevis visas maskas un pabūt īstam Jūs!

Saņemiet absolūtā īpašumā komfortablu kotedžu, kas atrodas pasakainā vietā starp burvīgu Rīgu un kūrorta pilsētu Jūrmalu, Babītes novadā, Piņķos.

Kluba tipa kotedža ciemats «Green Village» – tā ir paralēlā pasaule, caurauklota ar dzīvās dabas estētiku, apvienojumā ar visiem iedomājamiem dzīves labumiem, kas ir nepieciešami mūsdienīgam cilvēkam.

Ārpus pilsētas ciemata «Green Village» pārdomātās celtniecības koncepcijas aisberga virsotne ir vienotais arhitektūras stils un viendabīga sociālā vide, kas paredz noteiktu dzīves veidu.

Taču, atstāsim, nu, liriku un ieskatīsimies patiesībai acīs – ko mēs iegūstam?

Kotedža ciemats «Green Village» – tā ir slēgtā aizsargājamā teritorija, 14 hektāru platībā, un izvietotie uz tās divstāvu kotedži, kas domāti vienai vai divām ģimenēm, platībā no 220 līdz 360 kv.m, ar klāt nākošiem zemes gabaliem; kā arī, plašas trīs sekciju rindu mājas, platībā no 215 kv.m. Mājas lieliski iederas apkārtējā vidē, rada siltu mājīgas vietas svētbildi, kurā gribas dzīvot.

Ciemata teritorijā atrodas administratīvā apsardzes servisa ēka – Jūsu uzdevumu un vēlmju profesionālais izpildes dienests.

Komplekss ir aprīkots ar lielisku basketbola laukumu, ar augstās kvalitātes pārklājumu, kas noteikti apmierinās iedzīvotāju sportiskās vajadzības. Bērni vienmēr varēs jautri pavadīt laiku kopā, spēlējot un attīstoties bērnu spēļu zonā.

Tikai dažas minūtes pastaigas un Jūs jau esat pasakaina ezera krastā, kuru aplenc staltās daudzgadu priedes.

Lai aizbrauktu līdz Rīgai, Jums būs nepieciešamas vien 15 minūtes, bet ceļš līdz Jūrmalai aizņems 7 minūtes brauciena pa lielisku trasi.

Brīvība un komforts – galvenais darbības un augstā statusa stimuls. Esiet brīvi tieksmē uz absolūtu harmoniju un nebeidzamu mājīgumu!

Sīkāku informāciju par apdari, plānojumu, mēbelēm var atrast ciemata mājaslapā www.greenvillage.lv.

«Green Village» māju iegādes jautājums, kā arī aktuālās informācijas par māju esamību, dāvanām un bonusiem pirkuma laikā saņemšanu, lūdzu, vērsieties pārdošanas nodaļā pa telefonu: +371 20562020 (Nellija) un +371 27024780 (Anna).

Mēs radījām priekš Jums dažas īsfilmas, kuras var apskatīties te

Kā arī, Jūs varat pastaigāties pa visiem trim māju tipiem, izmantojot 3D tūres.

Un, protams, atbrauciet un ieraugiet visu savām acīm: Sīļukalnu 11, Babītes novads, Sēbruciems.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu