Skaties A. Lemberga preses konferenci tagad

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aivars Lembergs: «Kāda žurnāla publicētās sarunas, kas esot noklausītas un ierakstītas viesnīcā «Rīdzene» pirms astoņiem gadiem, komentējuši, interpretējuši un politiskām spekulācijām izmantojuši daudzi. Politiski angažēti atsevišķu mediju pārstāvji un tiem pietuvinātie politiķi, loģiskam vēsturiskam norietam politikas mēslainē strauji pietuvojušies bijušie politikas spīdekļi un topošie politikāņi, kas kādreiz vadīja KNAB un bija tieši atbildīgi par skaļi pieteiktās lietas izmeklēšanu.

Reaģējot uz masu mediju saprotami lielo interesi par aktuālo tēmu, vēlos atbildēt uz žurnālistu jautājumiem, iepazīstināt ar faktiem, kas apgāž sazvērestības teoriju piekritēju skaļos apgalvojumus, parāda apzināti radītās publiskās ažiotāžas patiesos iemeslus un interpretāciju bezgalīgās robežas, kā arī komentēt citas sabiedriski politiskās aktualitātes valstī.»

Skaties Aivara Lemberga 19.jūlija preses konferenci tiešraidē no plkst. 13:00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu