Aptauja – kas svarīgs jauniešiem ceļojuma laikā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viedtālruņi ir kļuvuši par svarīgāko vasaras ceļojuma sastāvdaļu jauniešiem. 18 – 24 gadu vecumā telefons jauniešiem jau primāri aizstāj foto un video kameru, kā arī mūzikas atskaņotāju. Bieži vien jauniem cilvēkiem tā ir vienīgā ierīce, kas nepieciešama ceļojuma somā.

Huawei vasaras aptauja tika veikta 2017.gada maijā sadarbībā ar pētījumu kompāniju Ipsos Centrālās un Ziemeļeiropas valstīs, aptaujājot 18 – 45 gadus vecus cilvēkus, kas izmanto viedtālruni vismaz 24 mēnešus. Pētījums rāda, ka vecuma grupā no 18 – 24 gadu vecumam, 95% izmanto viedtālruņus, lai uzņemtu fotogrāfijas un 81%, lai uzņemtu arī t.s. selfijus. Jaunieši neizmanto tradicionālās fotokameras. Šī tendence daļēji radusies, pateicoties sociālajiem medijiem. Jaunieši neuzņem fotogrāfijas tāpat vien, viņi ar tām dalās sociālajos tīklos un 70% aptaujāto 18 – 24 gadu vecumā izmanto šo iespēju.

18 – 24 gadu vecuma grupā 65% aptaujāto izmanto viedtālruni, lai ceļojuma laikā atskaņotu mūziku. Tos izmanto arī ballītēs un saviesīgos pasākumos. 42% izmanto tumbiņas, ko savieno ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth.

Tomēr jāņem vērā, ka pateicoties biežajām sociālo mediju aktivitātēm, pastiprinātas lietošanas rezultātā, viedtālruņu baterijas ātrāk izlādējas. Aptaujā redzams, ka 18 – 24 gadu vecuma grupai viedtālruņi izlādējas ātrāk nekā 35 – 45 gadu grupā (29% pret 16%). Tāpēc katrs otrais jeb 50% jauniešu izmanto ārējās uzlādes akumulatoru bateriju, nodrošinoties pret telefona izlādi nepiemērotos brīžos.

Ņemot vērā fotografēšanas, sociālo mediju lietotņu un mūzikas atskaņošanas popularitāti, piemēroti aksesuāri var palīdzēt uzlabot brīvdienu pieredzi. Tādēļ Huawei izlēma par labu speciālam vasaras piedāvājumam. Pērkot konkrētus Huawei modeļus, klients saņem dāvanā vienu no aksesuāriem – Huawei ārējās uzlādes bateriju, Huawei ātrās uzlādes automašīnas lādētāju vai Huawei trijkāji/selfiju kātu.

Huawei 10 000 mAh ātrās uzlādes baterija būs noderīga ikvienā situācija. 30 minūšu laikā, iespējams uzlādēt 50% baterijas. Nav nepieciešams arī uztraukties par ierīces drošību. Baterijai ir 12 aizsardzības līmeņi, UL drošības sertifikāts un tā tiek ražota, ņemot vērā ASV bateriju ražošanas drošības standartus. Un vēl kāda svarīga detaļa – tā ir viegli pārvietojama, pateicoties ergonomiskajam dizainam, tās svars ir tikai 216 grami.

Jauniešiem, kas pārvietojas ar automašīnu, nepieciešams mašīnas lādētājs ar Huawei SuperCharge tehnoloģiju. Pat īsos pārbraucienos garantēta ievērojama tālruņa uzlāde. Pat ja automašīnas komplektācijā ir tikai standarta USB ieeja, Huawei SuperCharge mašīnas lādētāja adapteris ierīces uzlādēs ievērojami ātrāk – 30 minūšu laikā telefonu iespējams uzlādēt līdz 72%. Šī iespēja pieejama lielākajā daļā automašīnu un atbalsta četrus ātrās uzlādes standartus (4.5V5A, 5V4.5A, 9V2A, 5V2A). Tam ir arī četri aizsardzības līmeņi, tāpēc nav jāuztraucas par ierīces drošību.

Labākām fotogrāfijām noderēs Huawei selfiju kāts/trijkājis. Huawei AF14 selfiju kāts ir viegli pārnēsājams, foto uzņemšanas poga iebūvēta rokturī, tāpēc nav nepieciešams izmantot telefona laika atskaiti un foto var uzņemt mierīgi, bez nepieciešamības atkal un atkal sniegties pēc telefona ekrāna. Salocīts Huawei AF14 selfiju kāts ērti iegulsies rokā. Lai fotogrāfijas būtu neizplūdušas , selfiju kāta rokturi iespējams atvērt un stabili novietot uz trīs kājām, efektīvi to pārveidojot par trijkāji, kas ļauj uzņemt profesionālus un kvalitatīvus attēlus.

Vairāk informācijas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu