Trīs lietas Tavai labsajūtai vasarā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ilgi gaidītā vasara ir klāt! Iespējams, ne tik saulaina kā gribētos, bet sinoptiķi sola, ka drīzumā īsti vasarīgu un karstu dienu netrūks arī mūsu platuma grādos. Tāpēc, lai parūpētos par sevi, «Figura Line» veselīga skaistuma studiju speciālisti iesaka sagādāt savā kosmētikas plauktiņā 3 lietas.

1. Dienas sejas krēms ar UV filtru

Kad dodamies uz pludmali vai ilgstoši uzturamies saulē ikviens zina, ka nepieciešams lietot pretiedeguma krēmu. Taču daudzi neiedomājas, ka par sejas ādas aizsardzību pret UV stariem jāparūpējas arī tad, ja saulē uzturamies salīdzinoši nedaudz – dodoties ikdienas gaitās pa pilsētas ielām vai piesēžot uz soliņa parkā.

Profesionālās kosmētikas zīmola «Dermacur» mitrinošais sejas krēms ar UV filtru būs īstā izvēle ikdienā! Tas ir viegls un ātri iesūcas ādai. Piemērots visu tipu ādai, it īpaši sausai un sakairinātai ādai. Tā sastāvā hialuronskābe un pirmā spieduma kviešu dīkstu eļļa. Tāpēc regulāra šī krēma lietošana stimulē dabīgu olbaltumvielu - kolagēna un elastīna, veidošanos ādā. Tas intensīvi mitrina ādu, izlīdzina nelielas grumbiņas un atgriež ādai sākotnējo elastīgumu. Krēms nesatur parabēnus.

Atcerieties, šis krēms neaizstāj pretiedeguma krēmus, kas lietojami ilgstoši uzturoties saulē. Tas nodrošinās minimāli nepieciešamo Tavas sejas ādas aizsardzību pret UV stariem ikdienā.

Vairāk par krēmu lasi šeit

Foto: Publicitātes foto

2. Ziedūdens sejas atsvaidzināšanai

Tveicīgā vasarā dodoties dienas gaitās – uz biroju, pastaigā vai pludmali, ikvienas sievietes somiņā iesakām ielikt ziedūdeni. Tas ir neaizstājams līdzeklis sejas ādas atsvaidzināšanai visas dienas garumā. Ik pa brīdim uzsmidziniet to uz sejas un kakla, sajūtiet svaigumu un izbaudiet tā vieglo aromātu!

Ziedūdens (zināms arī kā hidrosols un augu destilāti) tiek iegūts tvaicējot augus. Katra ziedūdens lāse satur visas augam piemītošās ēteriskās vielas, tikai daudz mazākā koncentrācijā kā ēteriskajās eļļā. Tāpēc ziedūdens ir ļoti piemērots un pielietojams visa veida procedūrām, kurās pati ēteriskā eļļa ir pārāk spēcīga, un ir nepieciešama maigāka viela. Tas bagātīgi satur aromātvielas, kā arī augļskābes, kas padara to ļoti draudzīgu cilvēka ādai. Pateicoties ziedūdens ražošanas īpatnībām (augstā temperatūra) un tā nelielajam skābju līmenim, tam piemīt spējas ierobežot baktēriju vairošanos, jo tam nepatīk skāba vide. Ziedūdens uz ādas darbojas ar maigu pretiekaisuma un terapeitisku antiseptiķa efektu.

Ziedūdens ir universāls līdzeklis, ko pielieto kosmētikas salonos un plaši var lietot mājas apstākļos. Tas noder sejas ādas tonizēšanai, kā maskas bāzes (ūdens vietā), kompresēm, matu kopšanai pēc mazgāšanas, vannu un ūdens peldes dažādošanai, inhalācijām un elpošanas vingrinājumiem, nervu nomierināšanai, garastāvokļa uzlabošanai un garīgā līdzsvara uzturēšanai un pat veļas gludināšanai.

Iesakām izmēģināt kādu no trīs brīnišķīgiem ziedūdens aromātiem, kas ir ar starptautiskiem eko un organic sertifikātiem, atrodot sev tuvāko:

  • «Bulgārijas roze» ziedūdens iegūts no rožu ziedlapiņām. To var lietot gan taukainas, gan sausas un jūtīgas ādas gadījumā, jo tas palīdz sabalansēt sebuma ražošanu, kā arī normalizē ādas pH līmeni. Tas ir arī ļoti efektīvs līdzeklis nobriedušas ādas kopšanai. Rožūdens ir piemērots cilvēkiem ar sārtu un iekaisušu ādu ar izteiktiem kapilāriem.
  • «Lavanda» ziedūdens ir iegūts no visa auga, tāpēc tam nav visiem zināmais lavandas ziedu aromāts. Tas piemērots visiem ādas tipiem, īpaši pateicīga būs nogurusi, bojāta, taukaina, problemātiska un jūtīga āda.
  • «Apelsīnu ziedu» ziedūdens iegūts no rūgta apelsīna koka ziediem. Piemērots taukainas un problemātiskas ādas kopšanai, kā arī nobriedusi un nogurusi āda būs ļoti pateicīga.

Vairāk par katru ziedūdeni un tā unikālajām īpašībām meklē šeit

Foto: Publicitātes foto

3. Atvēsinošs un tūsku mazinošs krēms kājām

Daudzi saskārušies ar to, ka siltā laikā, it īpaši, ja ilgi sēdēts vai stāvēts, kājas kļūst smagas. Tam var līdzēt atvēsinošas kāju vanniņas, gulēšana ar augšup paceltām kājām, masāžas. Bet pret šīm nepatīkamas sajūtām ir arī vēl kāds dabā atrodams risinājums – piparmētru ēteriskā eļļa.

Krēms «Mint» no dabīgām eļļām ar pievienotu piparmētru ēterisko eļļu ir īsts atklājums! Vasaras karstajās dienās krēms ir vislabākais palīgs tūskas mazināšanai un limfātiskās sistēmas aktivizēšanai. Tas ātri iesūcas, neatstājot taukainu sajūtu. Pēc nogurdinošas dienas uzklājiet krēmu visu kāju garumā (arī uz pēdām) un sajūtiet vieglumu! Pateicoties šajā krēmā esošajām dabīgo eļļu kombinācijām tam piemīt arī pretcelulīta iedarbība. Dāmas, šie ir divi zaķi ar vienu šāvienu!

Krēmu «Mint» iesakām uzklāt arī citām ķermeņa daļām gadījumos, ja saulītē ir pabūts pārāk ilgi un «apdedzinājies». Ir pārbaudīts ne vienu reizi vien - tas atvēsina, mazina nepatīkamās sajūtas un palīdz ādas atjaunošanās procesos!

Vairāk par krēmu ar piparmētru ēterisko eļļu «Mint» lasi šeit

Foto: Publicitātes foto

Kur var iegādāties?

Visus šo produktus var iegādāties veselīga skaistuma studijās «Figura Line» visā Latvijā - Rīgā, Aizkrauklē, Bauskā, Daugavpilī, Dobelē, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Krāslavā, Kuldīgā, Līvānos, Madonā, Ogrē, Preiļos, Rēzeknē, Salaspilī, Siguldā, Talsos, Tukumā un Ventspilī!

Adreses skatīt šeit

Pasūti internetveikalā ar bezmaksas piegādi visā Latvijā.

www.figuraline-shop.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu