Rīgā atklāts jauns bērnu ballīšu un kāzu preču veikals

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgā, Pērnavas ielā 23, tika atklāts jauns svētku preču atribūtikas un dekoru veikals www.yourdayparty.com , kas pulcēja gan lielus, gan mazus pasākuma apmeklētājus.

www.yourdayparty.com

Interesentiem bija iespēja iepazīties ar plašo piedāvājuma klāstu, saņemt konsultācijas, piedalīties konkursos, laimēt dāvanu kartes un atlaides pirkumiem. Tāpat netika aizmirsts par radošām nodarbēm mazākajiem pasākuma apmeklētājiem un iespēju iegūt skaistas ģimenes fotogrāfijas profesionāla fotogrāfa pavadībā.

Veikals Your Day Party atšķiras ne tikai ar to, ka piedāvā visplašāko svētku preču klāstu Rīgā, bet arī ar savu individuālo attieksmi pret katru klientu, lai palīdzētu uzburt īpašus un skaistus svētkus.

Foto: Publicitātes foto

Dzimšanas dienas ballītes lieliem un maziem, dārza svētki, kristības, vecmeitu ballītes, kā arī kāzu atribūtika – viss vienuviet un pieejams uzreiz! Turklāt, ja Jūs gatavojaties ballītei savlaicīgi, tad Your Day Party piedāvā apskatīt dažādu ražotāju katalogus un veikt specpasūtījumus tieši Jūsu svētkiem.

Veikals pārsteidz ar preču dažādību un cenu amplitūdu – no budžeta ballītes līdz LUX kolekcijām. Jaunākās svētku tendences, regulāri preču papildinājumi no visdažādākajiem ražotājiem. Turklāt Your Day Party piedāvā arī nomas un dekorēšanas pakalpojumus.

Foto: Publicitātes foto

Kāzu sezonai ritot pilnā sparā, veikals piedāvā nepieciešamo atribūtiku un dekorācijas – viesu grāmatas, glāzes jaunajam pārim, kāzu figūriņas, gredzenu spilvenus, galda noformēšanas aksesuārus un daudz citu noderīgu un skaistu lietu īpašajai dienai, tai skaitā unikālas foto sienas nomu, kas izgatavota bastoties uz jaunākajām kāzu modes tendencēm.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā veikala sauklis – Svinēt! Dzīvot! Mīlēt! – aicina uz brīdi apstāties, ieelpot vasaras smaržu un rast mirkli laika, lai uzburtu svētkus sev un saviem mīļajiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu