«Jauniešu Kustībai» - iespēja, kas jāizmanto ikvienam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2016. gada 15. novembrī, tika nodibināta biedrība «Jauniešu Kustībai», kuras mērķis ir palīdzēt skolēniem/studentiem iegūt praktisku pieredzi darba tirgū. Mēs izmantojam neformālo izglītību un rodam iespēju iegūt jauniešiem pirmo darba pieredzi kādā uzņēmumā strādājot vai praktizējoties. Palīdzam iedrošināt jauniešus, lai pēc tam viņi lepni varētu teikt- ES VARU! ES GRIBU! ES NEBAIDOS! ES DARU!

Šobrīd «Jauniešu Kustībai» ir attīstības pilna biedrība, kas nu jau ir ieguvusi sabiedriskā labuma organizācijas statusu.

Esam izstrādājuši UNIKĀLU apmācību programmu, kuru ir izgājuši jau vairāki desmiti jauniešu no 10 dažādām skolām(1.ģimnāzija; 2. ģimnāzija; Rīgas Valsts tehnikums u.c.), kā arī filmējāmies televīzijā (Re.TV un LTV7).

Nākošajā mācību gada apmācību kursus izies 350 jaunieši, kuri būs potenciālie praktikanti vai darba ņēmēji ar konkrētiem mērķiem, vēlmi pilnveidot un attīstīt sevi.
Pamata būtība un koncepts ir 90% praktiskā darbība un 10% teorija. Jaunieši paši atzīst, ka šāds koncepts ir unikāls un ir priecīgi, ka var mācīties un iegūt jaunas zināšanas ar praktisku darbošanos. Tas ir lielisks atspēriena punkts jauniešu karjeras izaugsmē.

Gandrīz 80% no kursu absolventiem aktīvi piedalās citās aktivitātēs un iesaistās organizācijas darbībā. Pateicoties tam, gandrīz visi 80% šobrīd strādā vai praksējas uzņēmumos.

Foto: Publicitātes foto

Pieteikties kursiem var šeit

Biedrība «Jauniešu Kustībai» sadarbībā ar Latvijas Universitātes Biznesa inkubatoru ir izveidojusi konferenci - «Jaunieši Var».
Izvēlies sev interesējošo tēmu un iepazīsti tās sfēras līderus.
BEZMAKSAS

Koncepts:
11.00 – 12.00 dalībnieku ierašanās.
12.00 – 12.30 «Jauniešu Kustībai» prezentācija.
12.30 – 14.00 mārketings/ pārdošana, uzņēmējdarbība, personīgā izaugsme.
14.00 – 15.00 Pusdienlaiks
15.00- 16.30 mārketings/ pārdošana, uzņēmējdarbība, personīgā izaugsme).
16.30 – 17.30 beigas/diploms.

Aicinām ikvienu, kuram rūp Latvijas jaunatne un tās nākotne, iesaistīties un atbalstīt mūsu organizācijas darbību.
Saziedotie līdzekļi tiks izmantoti jauniešu apmācībā, kā arī tiks organizēti kursi ne tikai Rīgā, bet visā Latvijā. Organizācijas attīstībā un jaunu projektu uzsākšanā, lai ikviens jaunietis varētu veiksmīgāk konkurēt darba tirgū.
Uzņēmumiem: Tā kā organizācijai ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss, ziedojot mums, saņemsiet nodokļu atvieglojumus savam uzņēmumam!

Vari sniegt savu atbalstu šeit

Kontakti:

Mareks Jansons IT SPECIĀLISTS un Galvenais Dizaineris
Tel: 20343458
E-pasts:mareks.jansons@jauniesukustibai.lv

Roberts Uibo: Projektu Vadītājs
Tel: 29760668
e-pasts: roberts.uibo@jauniesukustibai.lv

Rihards Krūmiņš «Jauniešu Kustībai» vadītājs
Tel: 28833806
e-pasts:rihards.krumins@jauniesukustibai.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu