Biznesa augstskolas Turība filiālēs koledžas programmas par 390 EUR semestrī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biznesa augstskola Turība piedāvā visu līmeņu augstākās izglītības studiju programmas: no koledžas līdz pat doktorantūrai. Šogad Biznesa augstskolu Turība Latvijas darba devēji ir ierindojuši ceturtajā vietā ieteiktāko izglītības iestāžu topā.

Koledžas jeb 1. līmeņa augstākās profesionālās izglītības studiju programmas Tiesību zinātnes, Finanses un grāmatvedība, Mārketings un tirdzniecība, Viesmīlības serviss var apgūt ne tikai Rīgā, bet arī augstskolas filiālēs Liepājā, Cēsīs un Talsos.

Samazināta studiju maksa līdz 25. augustam

Izvēloties studēt ārpus Rīgas un noslēdzot studiju līgumu līdz 25. augustam kādā no Biznesa augstskolas Turība filiālēm - Cēsīs, Talsos vai Liepājā iespējams saņemt samazinātu studiju maksu, 390 EUR semestrī.Pēc koledžas programmas absolvēšanas studijas var turpināt nākamajā – bakalaura – līmenī trešajā studiju gadā Rīgā. Laiks netiek zaudēts, bet nauda tiek ietaupīta.

Augstskolā tiek gaidīts ikviens, kurš vēlas paaugstināt kvalifikāciju vai iegūt augstāko izglītību. Biznesa augstskolas Turība Studiju informācijas centra vadītāja Iluta Ernstsone stāsta: «Mēs piedāvājam iespēju iegūt akreditētu un darba devēju ieteiktu izglītību, nezaudējot laiku un startējot darba tirgū ar iegūtu augstāko izglītību un noteiktu kvalifikāciju, ar izdevīgiem nosacījumiem: tie jaunieši, kuri pēc vidusskolas absolvēšanas sāk mācīties Turības filiālēs kādā no piedāvātajām koledžas programmām, var izmantot dažādas studiju maksas atlaides, savukārt pēc sekmīgām studijām filiālē var turpināt studijas atbilstīgā augstskolas piedāvātajā profesionālā bakalaura studiju programmā jau trešajā studiju gadā ar absolventa progresīvo atlaidi (10 %) visam studiju periodam.»

Studiju informācijas centra vadītāja skaidro, ka

studēt gribētāji papildus var izmantot arī citas augstskolas piedāvātās (līdz pat 50 %) atlaides.

Papildu informāciju par budžeta vietām, stipendijām un studiju maksas atlaidēm, iespējams atrast Biznesa augstskolas Turība mājas lapas sadaļā STUDIJAS.

Turība mājas lapas sadaļa STUDIJAS

Apvieno darbu ar studijām

Augstskolas filiālēs studijas notiek sestdienās, tādējādi darbu var lieliski apvienot ar studijām. Koledžas izglītība var būt laba un izdevīga alternatīva jaunajām māmiņām, kuras bērnu kopšanas atvaļinājuma laikā turpina izglītoties.

Augstskolas filiāļu pasniedzēji ir gan pieredzējuši un zinoši augstskolu docētāji, gan dažādu nozaru profesionāļi un praktiķi no Rīgas un citu Latvijas reģionu uzņēmumiem un organizācijām. Viņi rūpējas, lai studenti vienmēr gūtu iespēju dzirdēt teorijā balstītas un praksē pārbaudītas atziņas, saņemot maksimāli daudz praktiskas informācijas.

Studijas ārzemēs

Reģionālo filiāļu studentiem, tāpat kā Rīgā, tiek piedāvāta iespēja doties ERASMUS apmaiņas programmās un praksēs.

Vairāk informācijas par studijām augstskolas filiālēs iespējams atrast Biznesa augstskolas Turība mājas lapas sadaļā FILIĀLES.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu