Kur turpmāk ievietot sludinājumus?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no populārākajiem sludinājumu portāliem Latvijā ss.lv piedzīvo grūtus laikus - kā tiek ziņots, Valsts ieņēmumu dienests ir nolēmis apturēt vietnes saimniecisko darbību. ss.lv nākotne pagaidām vēl ir miglā tīta, bet sludinājumu rats turpina griezties ne vienā vien citā interneta nostūrī. Piedāvājam aplūkot piecas citas iespējas, kurās iespējams publicēt savus sludinājumus un aplūkot citu piedāvāto.

www.zip.lv

  • zip.lv - otrs lielākais sludinājumu portāls Latvijā. Tāpat kā ss.lv, arī zip.lv piedāvā sludinājumus par visdažādākajām tēmām. Šeit atradīsiet gandrīz jebko, sākot ar dzīvokļu īres un automašīnu pārdošanas sludinājumiem, beidzot ar krāmu tirgus piedāvājumiem. Īpaši izcelta ir arī sadaļa, kurā iespējams pārdot un iegādāties Latvijā ražotas preces. Vairumā sadaļu nereģistrēti lietotāji bez maksas var pievienot trīs sludinājumus, bet reģistrētie lietotāji - piecus.
  • reklama.lv - arī šajā sludinājumu portālā atradīsiet un varēsiet publicēt sludinājumus visdažādākajām precēm un pakalpojumiem. reklama.lv lietotāji bez maksas var publicēt vienu sludinājumu, dažās sadaļās - arī vairāk.
  • fotomart.lv - mūsdienās arvien vairāk pirkumu tiek veikts, izmantojot lietotnes viedtālruņos, un arī Latvijā ir pieejama īpaša lietotne tieši sludinājumu publicēšanai. Īpaši jāizceļ viena no fotomart.lv piedāvātajām iespējām - lietotne ļauj lietotājiem uzreiz uzzināt, cik tālu būs jādodas pēc kārotā pirkuma, rādot precīzu pārdevēja vai preces atrašanās vietu un attālumu līdz tai. Lietotnē arī iespējams atzīmēt preces, kuras ir ieinteresējušas, lai aplūkotu tās vēlāk, kā arī ātri un ērti ļauj sazināties ar pārdevēju. Katrs lietotājs drīkst publicēt līdz 10 aktīviem sludinājumiem.
  • Specializētie sludinājumu portāli - gandrīz jebkurai precei vai pakalpojumam ir iespējams atrast arī specializētu portālu, kas ir vai nu īpaši veltīts tieši sludinājumiem, vai arī kurā ir arī tam veltīta sadaļa. Piemēram, nekustamā īpašuma tirgus piedāvājumus var publicēt vietnē city24.lv, automašīnu īpašnieki ielūkosies iauto.lv, bet jaunās māmiņas un tēti īpašos forumus, kā calis.lv, mēdz mainīties ne tikai ar vērtīgiem padomiem par bērnu audzināšanu, bet arī ar bērnu mantām, ratiņiem un citiem priekšmetiem.
  • Reģionālie sludinājumu portāli - lielajās sludinājumu vietnēs ir viegli pazust lielajā piedāvājumu skaitā. Tāpēc noteikti ir vērts ielūkoties arī atbilstošos vietējos forumus un sludinājumu sadaļās. Tādos reģionālajos portālos kā aluksniesiem.lv, ventasbalss.lv, valmieraszinas.lv un daudzos citos ir īpaši sludinājumiem atvēlētas sadaļas, kurās tavai precei vai pakalpojumam būs lieliskas izredzes atrast pircējus netālu no tavas atrašanās vietas.

Šīs, protams, ir tikai dažas no iespējām, kur publicēt savus sludinājumus. Interneta āres ir plašas, tāpēc atliek tikai atrast pareizo vietni, kurā tava prece vai pakalpojums iekritīs acīs īstajam pircējam, kurš meklē tieši tavu piedāvājumu.

www.zip.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu