Kompetences līmeņa celšana ar valodu zināšanām

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar katru brīdi darba tirgus no cilvēkiem prasa arvien vairāk, dažādas augstākā līmeņa zināšanas, to skaitā, spēju prasmīgi komunicēt starptautiskajā tirgū. Teicamas angļu valodas prasmes ir izcils veids, kā parādīt sevi no labākās puses un atvērt plašākas iespējas savas karjeras attīstībai un profesionālajai izaugsmei. RTU Riga Business School (RBS) Angļu valodas centrs 18. septembrī uzsāks jauno mācību semestri, kurā tiks piedāvāti tādi valodu kursi, kā biznesa angļu valoda, efektīva komunikācija un efektīva prezentācija.

Labas valodas zināšanas, it īpaši angļu, dod iespēju būt aktīvam starptautiskajā vidē. Šobrīd vairs nepietiek, ja spējat ar saviem biznesa partneriem un kolēģiem brīvi sazināties par darba lietām. Mūsdienās liels uzsvars tiek likts uz networking, kas nozīmē, ka jums ir jāspēj sevi pasniegt un brīvi sarunāties par dažādām tēmām ārpus jūsu ierastās komforta zonas. Jums ir jāspēj brīvi izteikt savu viedokli par dažādām ikdienas lietām, kā arī citām sociāli pieņemtām vispārīgām tēmām. Šeit lieki noderēs iepriekšējā sagatavošanās.

RBS Angļu valodas centrs profesionālajai izaugsmei piedāvā trīs dažādus kursus. Pirmais no tiem ir biznesa angļu valoda, kura palīdzēs pilnveidot starptautiskajai biznesa videi raksturīgo lietišķo valodu, kā arī ietvers specifisko terminoloģiju. Tāpat tiek piedāvāti arī efektīvas komunikācijas kursi, kur jums būs iespēja iemācīties pārliecinoši komunicēt gan par darba jautājumiem un sociālo lomu, gan ikdienas situācijām un ceļojumiem. Šis kurss lieliski noderēs tiem, kuri vēlas uzlabot savas networking prasmes. Pēdējais, bet ne mazāk svarīgais kurss, kurš palīdzēs paaugstināt jūsu kompetences līmeni, ir efektīva prezentācija.

Jaunais mācību semestris RBS Angļu valodas centrā sāksies jau 18. septembrī.

Lai noskaidrotu vairāk informācijas par mācībām, spiediet šeit vai zvaniet pa tālruni 67089800.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu