Jauns kurss vidusskolēniem, kuri vēlas studēt universitātē angļu valodā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

RTU Riga Business School (RBS) Angļu valodas centrs šogad izveidojis īpašu kursu, kurš ir domāts vidusskolēniem vecumā no 15 līdz 19 gadiem. Programmas mērķis ir palīdzēt jauniešiem sagatavoties bakalaura programmas studijām angļu valodā, kā arī dzīvei angliski runājošā vidē.

Jaunais kurss tapis, pateicoties lielajai interesei RBS absolventu vidū, kuriem bērni ir vidusskolā un zināmi universitātes kvalitātes standarti. Pavasarī tika veikta arī aptauja interesantu grupās, lai noskaidrotu šāda pakalpojuma pieprasījumu.

Atbilstoši zināšanu skolēnu pašreizējam angļu valodas līmenim, tiks piedāvātas dažādas programmas.

Skolēniem ar zemāku zināšanu līmeni par High-Intermediate

Skolēniem, kuru valodas zināšanu līmenis ir zemāks par High-Intermediate, mācības notiks 3 moduļos, kuri katrs ilgs 10 nedēļas. No tām astoņās viņi apgūs lasīšanas, runāšanas, rakstīšanas un klausīšanās prasmes, kamēr atlikušās divās nedēļas notiks tematiskā daļa, kuras laikā būs iespēja labāk izprast dzīvi angliski runājošajā vidē un ar bakalaura studijām saistītas tēmas.

Skolēniem ar High-Intermediate līmeni

Līdzīga programma tiks piedāvāta arī tiem, kuri jau ir sasnieguši High-Intermediate līmeni. Mācības notiks 3 moduļos, tomēr tikai pirmajā modulī 2 nedēļas tiks pavadītas apgūstot tematisko ieskatu, jo pārējie divi tiks veltīti sagatavošanai vai nu IELTS, vai TOEFL testam, kurus iespējams kārtot kā angļu valodas centralizēto eksāmenu aizstājējus.

Pirms mācību uzsākšanas tiks pārbaudīts katra skolēna angļu valodas zināšanas līmenis, lai pēc iespējas precīzāk noteiktu viņam atbilstošāko programmu. Kurss sāksies 25. septembrī un ilgs līdz 24. maijam.

Lai uzzinātu vairāk, spiediet šeit vai zvaniet pa tālruni 67089800.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu