Uzsāc septembri ar jaunu zināšanu iegūšanu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Septembris ir ne tikai jauns sākums skolēniem un studentiem, bet tas arī var kļūt par iedvesmu uzsākt sevis attīstīšanu tiem, kuri skolas solus jau gadiem pametuši. Labs veids kā pilnveidoties gan profesionāli, gan personiski, ir uzlabot savas angļu valodas zināšanas. RTU Riga Business School Angļu valodas centrā, sākot no 18. septembra ir iespējams apgūt gan vispārējos, gan biznesa angļu valodas kursus, kā arī efektīvu komunikāciju un prezentēšanu angļu valodā.

Vispārējās angļu valodas kursi

Katram no mums ikdienā sanāk sastapties ar angļu valodu, vai nu tas ir ar darbu saistītos jautājumus, vai vienkārši runājoties ar kādu cilvēku ne no Latvijas. Šīs programmas mērķis ir ļaut studentiem, kuriem nav pietiekamu zināšanu, saprast un atbilstoši izmantot valodu dažādas vidēs, tostarp, sociālajā un profesionālajā. Kursi tiek piedāvāti atbilstoši zināšanu līmenim, kā arī tiek lietota attiecīgajam līmenim atbilstoša apmācības metodika.

Biznesa angļu valodas kursi

Šī programma paredzēti cilvēkiem, kuriem ikdienas darbs saistās ar starptautisko tirgu. Atšķirībā no iepriekšējā, šeit būs nepieciešamas priekšzināšanām. Kurss palīdzēs pilnveidot starptautiskajai biznesa videi raksturīgo lietišķo angļu valodu. Katrā programmas līmenī ir divi kursi - lasīšana un gramatika, tā strukturēti ir arī vispārējās angļu valodas kursi. Pie tam lasīšanas daļa ietver specifisko biznesa terminoloģiju. Tāpat kurss palīdz apgūt biznesa korespondences (e-pasts, vēstules, ziņojums) sastādīšanas iemaņas.

Efektīva komunikāciju angļu valodā

Lai gan vienmēr komunikācija tiek uzskatīta par salīdzinoši vieglu lietu, tomēr ne vienmēr mēs esam spējīgi sazināties citā valodā efektīvi. Ja jums jau ir zināšanas angļu valodā, bet Jūs vēl joprojām nejūtaties pārliecināti par savām valodas spējām, iesakām apmeklēt efektīvas komunikācijas kursus. Nodarbībās galvenais akcents tiek likts uz sarunvalodas iemaņu attīstīšanu, vārdu krājuma papildināšanu un izrunas pilnveidošanu. Tāpat kā vispārējās angļu valodas kursi, tie ir lieliski piemēroti, lai sagatavotos dažādām dzīves situācijām.

Efektīvas prezentācijas angļu valodā

Prezentācija pat dzimtajā valodā ir īsts pārbaudījums, bet, ja tā jāvada angļu valodā, daudziem iestājas panika. Šādā situācijā var palīdzēt kurss, kurā, jūs ne tikai bagātināsiet savu vārdu krājumu un uzlabosiet gramatiku, bet arī iemācīsieties plānot prezentāciju, gūsiet publiskās uzstāšanās iemaņas, prasmes nodibināt kontaktu ar auditoriju un atbildēt uz jautājumiem. Kurss domāts tiem, kuriem ir labs un ļoti labs angļu valodas zināšanu līmenis.

Jaunais mācību semestris RBS Angļu valodas centrā sāksies jau 18. septembrī. Pievienojies draudzīgajam studentu un absolventu pulkam.

Lai noskaidrotu vairāk informācijas par mācībām, spiediet šeit vai zvaniet pa tālruni 67089800.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu