Mūsdienīga pieeja klātienes kursiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tehnoloģijām attīstoties, dažādus kursus, tostarp, angļu valodas, ir iespējams apgūt gan klātienē, gan tiešsaistē. Tomēr, katrai no šīm pieejām ir savi plusi un mīnusi, tieši tāpēc RTU Riga Business School (RBS) Angļu valodas centrs savos angļu valodas kursos apvieno gan mācības klātienē, gan, izmantojot Google Classroom, tiešsaistes vides priekšrocības.

Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, arvien vienkāršāk kļūst mācīties jebkur un jebkad. Līdz ar to, sevis attīstīšanu var pielāgot sev izdevīgos laikos un vietās. Tomēr, attālinātā jeb tiešsaistes apmācībā zūd personiskais kontakts, kas ir ļoti nepieciešams valodas apgūšanai, kuru nodrošina klātienes kursi. Toties, tradicionālais mācību veids nozīmē arī to, ka esiet vairāk piesaistīts konkrētam laikam un vietai, kas bieži vien ir izšķiroša lieta iestādes izvēlē.

«Tiešsaistes un klātienes kursu apvienošana nozīmē, ka mācību iestāde dod jums lielāku brīvību un, sniedz iespēju izmantot papildus materiālus, kuri nav tikai grāmatas, bet arī ziņu portāli, filmas, video klipi un tiešsaistes testi. Šādā veidā tiek veicināts apguves process un tas padarīts interesantāks,» stāsta Tatiana Ginzburg, RBS Angļu valodas centra direktore.

Pēc dažādu risinājumu izmēģināšanas, pagājušajā gadā, RBS Angļu valodas centrs uzsāka izmantot savās klātienes apmācībās Google Classroom piedāvātās iespējas, kursus papildinot ar interaktīviem mājasdarbiem un radot iespēju apgūt jaunas zināšanas, un izglītoties atrodoties jebkurā vietā, sev izdevīgā laikā. Tāpat tas ir lielisks veids, kā studentiem izveidot ciešāku sadarbību ar pasniedzējiem un iegūt maksimālo labumu no kursiem. To apliecina arī mācību semestra novērtējuma anketas, kurās studenti bieži norāda to, ka šāds risinājums viņiem ļoti patīk un ir ērts.

Izmēģini arī tu tehnoloģiju piedāvātās iespējas un uzsāc mācības RBS Angļu valodas centrā jau 18. septembrī. Pievienojies draudzīgajam studentu un absolventu pulkam.

Lai noskaidrotu vairāk informācijas par mācībām, spiedie tšeitvai zvaniet pa tālruni 67089800.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu