Skaties tiešraidē no plkst. 11:00 diskusiju par tranzīta nozares attīstību un krīzes pārvarēšanu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Saistībā ar satraucošo situāciju tranzīta nozarē, kravu apjoma kritumu un lēmumu no nākamā gada paaugstināt VAS Latvijas dzelzceļš tarifus kravu pārvadājumiem, Biedrības Baltijas asociācija -Transports un Loģistika (BATL) rīkotajā apaļā galda diskusijā tiek meklēti risinājumus tranzīta nozares attīstībai un krīzes pārvarēšanai arvien pieaugošas konkurences apstākļos un situācijā, kad kaimiņvalsts Krievija mērķtiecīgi samazina caur Latviju transportēto kravu plūsmu.

Diskusijas rezultātā tapušos priekšlikumus plānots iesniegt Valsts prezidentam un Ministru prezidentam, lai pievērstu valsts augstāko amatpersonu uzmanību iespējamai problēmsituācijai otrajā lielākajā Latvijas tautsaimniecības nozarē.

Diskusijā piedalās BATL prezidente Inga Antāne, Satiksmes ministrijas pārstāvis, ekonomists Tālis Linkaits, kravu ekspeditora SIA SRR finanšu direktors Sergejs Sergejevs, AS Ventspils tirdzniecības osta valdes loceklis Jānis Hāze u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu