Inženieru dienas un Metāla svētki Jelgavā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai pievērstu bērnu un jauniešu, kā arī citu interesentu uzmanību tehniskiem sporta veidiem, stāstītu par inženierzinātņu nozīmi mūsu dzīvē un parādītu, ko inženieris ir spējīgs paveikt, Jelgavā no 8. līdz 10. septembrim norisināsies Metāla svētki un Inženieru dienas.

Foto: Publicitātes foto

Šobrīd tehnoloģiju attīstība visā pasaulē notiek ļoti strauji un nekas neliecina par pretējo. Tāpēc mums ir nepieciešami atbildīgi, mērķtiecīgi, zinātkāri un tehniski domājoši jaunieši, kuri spēj pielāgoties un nodrošināt šo tehnoloģiju attīstību Latvijā. Pateicoties pievilcīgai videi, darba vietām, sakārtotai ikdienai un izglītībai visās vecuma grupās, tas ir izdarāms. Tieši tāpēc Jelgavā jau ilgus gadus par to tiek domāts, veltot lielu uzmanību izglītībai, īpaši inženierzinātnēm, kas palīdz nodrošināt intelektuālo potenciālu.

Foto: Publicitātes foto

Apmeklētājiem būs iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo – pašiem piedalīties tehniskos sporta veidos un apmeklēt uzņēmēju un izglītības iestāžu stendus.

Ātruma un asu izjūtu cienītāji aicināti doties uz Inženieru dienām sporta un atpūtas kompleksā «Rullītis», kur varēs piedalīties tehnisko sporta veidu disciplīnās: Igatelemans, Astarte Nafta supermoto, Isover kartinga turnīrs, Auto Kada ātruma aplis, Latvenergo veiklības brauciens, Valtek skaņas turnīrs, Konekeskodragreiss, Hansa-Flexdrifts, un pagājuša gada jaunums – Liebherr auto futbols.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt potenciāliem audzēkņiem un darba ņēmējiem būs lieliska iespēja apmeklēt Metāla svētkus Pasta salā, kur būs izvietoti izglītības iestāžu un uzņēmēju stendi, kuros varēs gūt priekšstatu, kā apgūst un kā pielieto inženierzinātnes ikdienā katrs no stenda dalībniekiem. Bez visa tā būs apskatāmi arī Fortum un Latvenergo stendi, kuros apmeklētājiem tiks stāstīts un parādīts, kas ir jādara, lai siltums un elektroenerģija tiktu lietota lietderīgi, ekonomējot jūsu izdevumus. Citiem vārdiem sakot, īstā vieta un laiks nākotnes profesijas izvēlei!

Pilna pasākumu programma apskatāma www.Jelgava.lv

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu