Dzintars radījis risinājumu pret akni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Katrs cilvēks vēlas būt skaists, un skaistums sākas ar veselīgu ādu. Tās stāvoklis ietekmē gan pusaudžu, gan pieaugušu cilvēku pašvērtējumu, tāpēc sejas ādas kopšana ir svarīga ne tikai estētiskā, bet arī psiholoģiskā ziņā. Tīra, gluda, labi mitrināta āda bez tumšiem plankumiem, rētām un paplašinātām porām – par tādu sapņo daudzi.

Ja uz sejas parādījušās dažas pinnes vai pūtītes tā vēl nav akne, tomēr tās spēj bojāt mums garastāvokli un izskatu. Taču arī tā var pārvērsties par slimību, ja sejas ādu kopjam nepareizi. Statistika liecina, ka apmēram 80% pusaudžu un 35% pieaugušo cieš no aknes: āda izskatās netīra, veidojas pūtes, pinnes, tumši plankumi.

Akni jeb piņņu slimību izraisa vairāki faktori, no kuriem galvenais ir hormonālās pārmaiņas organismā.

Šajā periodā tauku dziedzeri pastiprināti izstrādā ādas taukus, kas izdalās caur porām un padara sejas ādu spīdīgu. Ja poras nosprostojas ar pārragojušās ādas zvīņām, tauku attece tiek traucēta un izveidojas «korķis» – pinne jeb komedons, kas izskatās kā melns vai bālgans punktiņš. Ap pinnēm nereti rodas iekaisums, to centrā veidojas strutu kamoliņš. Piņņu slimība var radīt neatgriezeniskas pārmaiņas ādā: paplašinātas poras, komedonus, rētas, pigmentācijas defektus, kas nereti saglabājas visu mūžu.

Ir ļoti svarīgi ārstēt akni un pareizi kopt ādu arī pēc ārstēšanas kursa beigām, it sevišķi tad, ja āda ir problemātiska. Aptiekās un veikalos bieži vien ir pieejami dažādi līdzekļi, taču tie spēj tikai nedaudz mazināt akne slimības izraisītās sekas.

Lai saprastu, kā kopt sejas ādu un kādus līdzekļus lietot aknes novēršanai, nepieciešams izprast šīs slimības būtību. Ilgstoši strādājot mūsu laboratorijās kopā ar ārstu dermatologu, Dzintars speciālisti ir secinājuši: lai novērstu piņņu un pūšu rašanos, ādas porās ir jāievada aktīvas vielas, kas nomāc kaitīgo mikrofloru. Kā aktīvās sastāvdaļas tiek izmantotas PiroctoneOlamine, ZincGluconate, MelaleucaAlternifoliaoil, ZincOxide. Esam radījuši risinājumu, kas palīdz aktīvajām vielām iekļūt ādas dziļākajos slāņos – tas ir Dzintars «know-how»!

Tādējādi mēs novēršam mikrofloras attīstību, šķīdinām tauku «korķus», novēršam to rašanos un neļaujam veidoties pinnēm un pūtēm. Ja tās tomēr ir, tās tiek apžāvētas un pēc tam likvidētas, neradot rētas un plankumus.

Mēs efektīvi risinām iepriekš minētās problēmas, taču galvenā atšķirība no citiem līdzīgas nozīmes preparātiem – tas neatstāj rētas un «caurumus» uz ādas, kas bieži vien paliek uz visu mūžu un pasliktina sejas ādas izskatu.

Jaunais FUTURE FORMULA SOS SKIN Therapy Anti-Akne produkts būs pieejams Dzintars veikalos visā Latvijā un e-veikalā 2017. gada oktobrī -

www.dzintars.com

Sekojiet jaunumiem:

Meklē mūs Facebook

Skaties mūs Youtube

Seko mums Instagram

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu