Nāc un atbalsti Latvijas vīriešu basketbola izlasi EuroBasket 2017 spēļu tiešraidēs pie Brīvības pieminekļa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Basketbola savienība sadarbībā ar Sportland piedāvā iespēju sekot līdzi Latvijas vīriešu basketbola izlases EuroBasket 2017 spēlēm tiešraidēs pie Brīvības pieminekļa. Tā ir lieliska iespēja basketbola faniem sanākt, lai kopīgi atbalstītu savējos.

Nākamās tiešraides sākums uz lielā ekrāna Rīgas centrā pie Brīvības Pieminekļa jau 10.Septembrī plkst. 12:15. Īpašais viesis pasākuma norises vietā būs MAIRIS BRIEDIS.

Foto: Publicitātes foto

Aicinām ierasties savlaicīgi, jo pirms spēlēm un to pārtraukumos būs iespēja piedalīties konkursos un laimēt vērtīgas balvas. Savukārt Sportland oficiālajā fanu teltī būs iespējams iegādāties visu atribūtiku, kas nepieciešama, lai savas komandas atbalstīšana kļūtu par īstu piedzīvojumu.

Foto: Publicitātes foto

«Latvijas vīriešu basketbola izlase uz finālturnīru devusies teju labākajā sastāvā - ierindā ir gan NBA spēlētāji Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns, gan Eiropas TOP klubos spēlējošie Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns un Jānis Timma. Ar tik spēcīgu pamatpiecinieku var lepoties vien retās Eiropas izlases.Katrs atbalsts mūsu izlasei ir svarīgs, lai parādītu maksimāli labāko sniegumu un cīnītos par visaugstākajām vietām EuroBasket 2017 turnīrā! Pievienojies basketbola faniem pie Brīvības pieminekļa un jūti līdz izlasei lieliskā atmosfērā Rīgas sirdī!»

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu