Atklājām: viens patiesi labs triks ātrai notievēšanai!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Pieredze ar Stokholmas diētu lika sajusties kā septītajās debesīs. Esmu atbrīvojusies no 16 kilogramiem liekā svara un jūtos lieliski,» stāsta Ieva Brikmane-Buklovska (34) no Rīgas. Lasi interviju ar Ievu un uzzini, kā bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju.

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Visas iepriekšējās apņemšanās tievēt bijušas īslaicīgas un neveiksmīgas, jo mēģinājumi ēst mazāk vienkārši nestrādāja. Un tās atrunas - «Ai, šodien jau var arī neko neievērot. Bet tikai šodien» - mēdza ievilkties līdz kārtējai reizei, kad apņēmos tievēt no jauna. Tāds kā bezgalīgais stāsts (smejas).

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Tuvojās skolas salidojums un tādā paskatā es tur nevēlējos rādīties. Ļoti gribējās, lai satiekot 10 gadus neredzētos skolas biedrus, jūtos un izskatos labi. Lai tas tā būtu, vajadzēja ātri zaudēt daudz liekā svara un sakārtot veselību.

Foto: Publicitātes

- Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Mana paziņa nesen bija izgājusi Stokholmas diētas 7 dienu kursu un viņas rezultāti bija pārsteidzoši labi!Vēl internetā sameklēju daudz iedvesmojošus stāstus un labas atsauksmes.Par spīti iekšējai skepsei pieņēmu lēmumu izmēģināt arī pati.Turklāt - manu apņemšanos un izvēli atbalstīja visi tuvie!

Kā veicās ar diētas ievērošanu?

- Diētu uzsāku pāris dienas pēc plāna saņemšanas. Stokholmas diētas uztura speciālisti bija sarūpējuši man piemērotu uztura plānu un atlika vien tam sekot. Biju pārsteigta, ka ievērot ēdienkarti bija tik vienkārši un visi produkti izrādījās viegli pieejami. Svēros katru dienu. Sajūtas, kas pārņēma kāpjot uz svariem, lika justies kā septītajās debesīs. Ātri vien manu lielā izmēra garderobi nomainīja skaistas kleitas un kostīmi. Kopumā zaudēju 16 kilogramus, un, ja man tagad kāds prasītu, vai bija tā vērts, es teiktu tā: Es vairs nekad negribu izskatīties un justies tā, kā iepriekš.

Foto: Publicitātes

Vai Jūs rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Ja negribi skaitīt kalorijas vai badoties, tad noteikti iesaku Stokholmas diētu. Nevajag gaidīt īsto dienu, jo tāda ilgi var nepienākt. Galvenais neatliec, bet reģistrējies programmai jau tagad!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Vai zināji? Stokholmas Diēta ir droša, veselīga un efektīva – to apliecina Latvijas Diētas Ārstu asociācija!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu