Nekādas mokošas diētas un treniņi! Mārcis atklāj, kā atbrīvoties no «riepas» uz vēdera

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ekskluzīva intervija ar rīdzinieku Mārci Jēgeru (38), kurš bija viens no pirmajiem, kas ikdienā izmēģinājis nēsāt Aktīvo Tievēšanas Jostu! Lasi interviju ar Mārci un uzzini, kas jādara, lai arī Tu iegūtu slaidu augumu bez fiziskām aktivitātēm vai mokošām diētam.

- Mārci, pastāsti, kā Tev gāja pirms tievēšanas?

- Baigais sportists nekad neesmu bijis, taču nav jau tā, ka nebūtu paskrējis vai citādi pakustējies. Vienkārši dzīve ievieš korekcijas un tagad dienas liekāka daļa paiet sēžot. Tā arī lēnām biju nosēdējies līdz palielam «alus vēderam». Citi sāka jokot un aizrādīt par «riepu», tāpēc sāku iet uz sporta zāli, braucu arī ar riteni, bet tas ātru rezultātu nedeva, tāpēc atmetu ar roku.

Kā izlēmi saņemties un beidzot dabūt sevi formā?

- Pašam jau bija kļuvis riebīgi skatīties uz savu ļumīgo vēderu, turklāt tas traucēja elementāri pieliekties un citādi brīvi kustēties. Sapratu, ka vajag no tā tikt vaļā pēc iespējas ātrāk! Internetā uzzināju par Aktīvo tievēšanas jostu, apskatīju piedāvājumu, bija labas atsauksmes un nodomāju, ka tas varētu būt efektīvs risinājums. Tā arī nevilku garumā un vienkārši to pasūtīju.

Vai pašreizējo rezultātu ieguvi, tikai nesājot jostu?

- Jā, tas viss pateicoties jostai. Tie, kuri kādreiz aizrādīja par resno vēderu, tagad prasa padomu, kā tik ātrā laikā var atbrīvoties no liekajiem taukiem uz vidukļa. Godīgi teikšu - es nekautrējos slavēt jostu, jo pateicoties tai, esmu ne tikai atbrīvojies no resnā vēdera, bet ieguvis arī labāku stāju un galvenais - lielisku pašsajūtu. Arī mugura vairs nesāp kā agrāk. Esmu daudz enerģiskāks, līdz ar to arī priecīgāks ikdienā. Domāju, ka turpināšu arī turpmāk nesāt jostu, bet jau tagad esmu apmierināts ar sasniegto rezultātu!

Saņem savu Tievēšanas Jostu te ->SlimBeltPro.lv

Foto: Publicitātes foto

Vai vari pastāstīt citiem, kas arī vēlas ātri notievēt, kā īsti jālieto šī josta?

- Kā norādīts, vienkārši nēsāju to ikdienā zem apģērba. Nav jāiespringst un tievēšanas process notiek visu laiku. Papildus efektu josta deva, kad to nēsāju arī ceļā uz un no darba,pastaigas laikā vai braucot ar riteni. Tā rezultāts ir vēl ātrāks. Josta jāizmēģina ikvienam, kurš tiešām vēlas ātri atbrīvoties no liekā svara uz vēdera. Tas ir tā vērts, jo tu dabū ne tikai slaidu augumu, bet arī lielisku pašsajūtu!

Šodien pirmajiem 50 interesentiem dāvinām iespēju Aktīvo Tievēšanas Jostu saņemt par samazinātu cenu! Bet pasteidzies! Pieprasījums ir milzīgs!

Dodies uz mājas lapu SlimBeltPro.lv un saņem savu jostu jau tagad!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu