Zanes pieredze: «Ieguvu skaistu smaidu dienas laikā!»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaulē zobu implantoloģijas metodes jau sen vairs nav nekāds jaunums, taču Latvijā par iespējām ātri un nesāpīgi tikt pie skaista smaida un veseliem zobiem zina tikai retais. Grāmatvede Zane no Rīgas intervijā stāsta par savu pieredzi, ar šo metodi atjaunojot savu smaidu vienas dienas laikā!

- Kā uzzinājāt par zobu implantēšanas iespējām?

–Kādu laiku atpakaļ man bija ielikts «tilts» sānu zobiem. Taču ar laiku vienu no zobiem, uz kā tilts turējās, nācās izraut. Pēc zoba izraušanas ļoti izjutu tukšumu vienā pusē. Vairs negribēju riskēt ar pārējiem zobiem, atkal liekot tiltu. Tādēļ meklēju citas iespējas. Tā nonācu līdz informācijai par zobu implantiem, kas ir populāra metode visā pasaulē.

Kāpēc izvēlējāties tieši Dr. Apines klīniku?

–Par Dr. Apines zobārstniecības klīniku pirmoreiz uzzināju no raksta avīzē. Bija piedāvājums konsultēties pie implantologa. Nolēmu pieteikties uz konsultāciju – sapratu, ka man nav, ko zaudēt, jo konsultācija ir bez maksas. Jau ierodoties klīnikā, man uzreiz iepatikās attieksme, visi bija ļoti atsaucīgi un profesionāli. Pēc konsultācijas sapratu, ka šī metode ir piemērota tieši man. Visvairāk man patika, ka, ieliekot implantus, nav jābaidās zaudēt vēl kādu zobu.

Foto: Publicitātes foto

Kas notika pēc tam?

–Pirms procedūras kopā ar dakteri sīki izgājām visam cauri – kā viss notiks. Visus nepieciešamos izmeklējumus, arī 3D rentgenu, veica uz vietas, kas bija ļoti ērti. Man nebija nekādu šaubu vai neskaidrību. Procedūras dienā biju nedaudz satraukta, taču viss pagāja tik ātri, ka pati nemaz nepamanīju, kad viss jau bija beidzies. Pēc divu zobu implantu ievietošanas nākamajā dienā jau biju atkal ierindā.

Kādas bija pirmās sajūtas, ieraugot sevi spogulī?

–Sākumā bija nepierasti, jo tukšuma vietā pēkšņi parādījās zobi. Taču sajūtas bija labas. Es ļoti ātri pieradu, implanti tagad jūtas kā pašas zobi. Arī vizuāli neredzu atšķirību. Ar rezultātu esmu ļoti apmierināta.

Ko jūs ieteiktu citiem cilvēkiem, kas vēl tikai apsver implantu ievietošanu?

–Nenobīties! Zobu implanti ir lieliska iespēja atkal tikt pie skaista smaida, par ko nebūs jākaunas. Tas ir viegli, nesāpīgi un rezultāts ir fantastisks. Turklāt – nezinātājs no malas nekad nepateiks, ka tie nav īstie zobi, kā tas mēdz būt ar protēzēm!

Skaists smaids un veseli zobi – ar mūsdienīgām zobu implantēšanas metodēm tas ir vienkārši realizējams sapnis!

Dr. Apines klīnika piedāvā – līdz 31. janvārim piesakies bezmaksas konsultācijai par zobu implantiem un saņem 50 EUR dāvanu karti zobu implantēšanai. Nenokavē, bezmaksas konsultāciju skaits ir ierobežots!

Piesakies bezmaksas konsultācijai par zobu implantiem šeit!

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu