Iegurņa muskulatūras treniņi sievietes veselībai un baudai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēdējo gadu laikā iegurņa pamatnes muskuļu trenēšana ir kļuvusi populārāka sieviešu vidū. Šos muskuļus ir jāvingrina divu iemeslu dēļ - veselības uzturēšanai un seksa kvalitātes uzlabošanai.

Iegurņa pamatnes muskuļu trenēšana:

- novērs urīna nesaturēšanu
- izvairies no iegurņa orgānu noslīdēšanas
- stiprini muskuļus pēc dzemdībām
- pastiprini savu baudu


Visbiežāk iegurņa pamatnes muskulatūras trenēšana aktualizējas pēc grūtniecības, kad sieviete saskaras ar atslābušas muskulatūras sekām - dzimumorgānu noslīdēšanu, urīna nesaturēšanu, hemoroīdiem, nespēju izbaudīt seksu. Iegurņa pamatnes muskuļu trenēšanas laikā uzlabojas muskuļu tonuss, maksts kļūst ciešāka, veidojas izteikts reljefs. Uzlabojas ne tikai pašsajūta, bet arī dzimumakts kļūst daudz patīkamāks, treniņu rezultātā maksts sieniņas tiek labāk apasiņotas, maksts kļūst jutīgāka un sieviete var sasniegt kvalitatīvākus orgasmus. Izmaiņas sajūt arī partneris.


Lai sāktu treniņus, vispirms vajadzētu izzināt savu ķermeni un saprast, kur iegurņa pamatnes muskulatūra atrodas, un kā to darbināt. Visbiežāk ārsti iesaka apsēsties un iztēloties, ka jūs cenšaties apturēt urīna plūsmu. Tāpat jūs varat sasprindzināt muskulatūru ap anālo atveri. Vēl guļus stāvoklī makstī var ievietot divus pirkstus un censties ar maksts muskuļiem tos saspiest.
Ja lieto dažādus trenažierus, kas ir paredzēti ievietošanai makstī, uzdevums tiek atvieglots. Senākais trenažieris ir vaginālās lodītes. Mūsdienās tās tiek ražotas no dažādiem materiāliem. Populārākais ir medicīniskais silikons, tas ir antialerģisks, viegli lietojams un kopjams. Dažas lodītes ir savienotas ar mobilajām aplikācijām, lai atvieglotu to lietošanu un varētu ērtāk sekot līdzi progresam. Tāpat ir dažādas elektrostimulācijas ierīces, kas ir vienas no efektīvākajām cīņā ar mazattīstītu muskulatūru.


Fun Factory Smartballs Duo

Fun Factory Smartballs Duo
Fun Factory Smartballs Duo Foto: Publicitātes foto

Šīs ir klasiskākās formas vaginālās bumbiņas. Divas, savā starpā savienotas lodītes, kuru centrā ir ievietotas mazākas lodītes, kas, sievietei kustoties, rada papildus stimulāciju. Bumbiņām var būt dažādi izmēri, iesācējām biežāk tiek piedāvātas lielākas, jo tās ir vieglāk noturēt makstī. Ja pēc to ievietošanas stāvot kājās, tās krīt ārā, tad treniņš jāsāk guļus stāvoklī. Kad bumbiņas ir ievietotas, tās jācenšas saspiest ar maksts muskuļiem, lēnām jāvelk ārā no maksts un vienlaicīgi, sasprindzinot maksts muskuļus, jācenšas radīt pretestību. Šāds treniņš jāturpina aptuveni 15 minūtes un jāatkārto katru dienu. Ja bumbiņas, stāvot kājās, vairs nekrīt ārā, tad tās var nēsāt līdz 3 stundām dienā, var doties arī uz sporta nodarbībām. Bumbiņas var izmantot arī īsi pirms dzimumakta, tad maksts kļūs ciešāka un uzlabosies arī jutība.


Svakom Nova

Svakom Nova
Svakom Nova Foto: Publicitātes foto

Arī šīs ir klasiskas vaginālās bumbiņas, taču tām ir dažādi svari un izmēri, līdz ar to sieviete var labāk regulēt treniņu intensitāti. Jo mazāka un smagāka ir bumbiņa, jo grūtāk to ir noturēt makstī. Sākumā izmanto vieglāko bumbiņu, kad jūti, ka muskuļi ir kļuvuši pietiekami spēcīgi, lai bez problēmām noturētu vienu bumbiņu, vari pievienot nākamo. Šāds komplekts noteikti kalpos ilgāk, ja ir nopietna vēlme ilgstoši darboties ar iegurņa muskuļu trenēšanu.


GBalls2

GBalls2
GBalls2 Foto: Publicitātes foto

Ja tu nezini kā un cik ilgi jāveic vingrinājumi, tev noteikti noderēs šīs bumbiņas. Tās ir savienotas ar tavu viedtālruni un vadāmas caur aplikāciju. Aplikācija tev visu pateiks priekšā un tu varēsi sekot līdzi tam, cik spēcīgi un ilgi tu vari sasprindzināt muskulatūru. Ierīcē ir iestrādātas 6 treniņprogrammas, un aplikācija ar balss komandām, un ilustratīvu sistēmu vedīs tevi cauri katrai programmai.


Elektrostimulācijas ierīces

Elise
Elise Foto: Publicitātes foto
No kreisās: Pjur MED Repair Glide, Fun Factory Sprejs seksa rotaļlietu tīrīšanai, Viamax Tight Gel
No kreisās: Pjur MED Repair Glide, Fun Factory Sprejs seksa rotaļlietu tīrīšanai, Viamax Tight Gel Foto: Publicitātes foto


Visas bumbiņas un trenažierus ir ieteicams lietot kopā ar ūdens bāzes lubrikantu, tas atvieglos ievietošanu makstī un neradīs nepatīkamas sajūtas. Pēc lietošanas tās noteikti kārtīgi jānomazgā ar siltu ūdeni un ziepēm. Var izmantot arī speciālus līdzekļus, kas ir paredzēti seksa rotaļlietu tīrīšanai. Tie tīra un aizsargā no visa veida baktērijām, un ir piemēroti jutīgas ādas īpašniecēm. Ir nopērkami arī geli, kas ir paredzēti maksts sašaurināšanai, tie vislabāk iedarbojas tieši kombinācijā ar treniņiem.


Ja neesi droša par to, kurš trenažieris ir piemērotāks tieši tev, vai, ja vēlies tos apskatīt un uzzināt vairāk par to lietošanu, tad atnāc pie mums uz veikalu Rīgā, Barona ielā 33a. Mēs tevi gaidām!

Apmeklē mūsu mājas lapu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu