Kopā ar kolēģiem uz EXPO BIZNESAM 2017!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau piekto gadu, 9.novembrī viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija vairāk kā 1000 Latvijas uzņēmumu un organizāciju vadītāji un attīstības plānotāji tiekas atvērtajā biznesa risinājumu un kontaktu gadatirgū EXPO BIZNESAM 2017.

Tikai tagad reģistrējoties brīvbiļetei kopā ar kolēģiem būs iespēja bez maksas apmeklēt dažādu ekspertu seminārus, dalīties pieredzē ekspertdarbnīcās un saņemt speciālistu individuālās konsultācijās par izmaksu samazināšanas viedajiem risinājumiem, personāla motivāciju un darba ražības celšanu, pārdošanas veicināšanu, finanšu piesaisti, digitālajiem klientu piesaistes un noturēšanas rīkiem, juridiskajiem jautājumiem un iegūt sev un savam uzņēmumam jaunas idejas, kā uzlabot savu uzņēmuma ikdienas darbu.

Pirmo reizi EXPO BIZNESAM programmā būs biznesa risinājumu zibšovs B2B PITCH, kurā uzņēmumi un ideju autori ar saviem biznesa pieredzes stāstiem uzrunās potenciālos sadarbības partnerus un slēgs darījumus!

Katru stundu uzņēmumu pārstāvji, kuri ieinteresēti meklēt biznesa sadarbības kontaktus, tiek aicināti uz kontaktu veidošanas platformu «MONIFY zibkontaktu maratons». Tas ir viens no efektīvākajiem mūsdienu sadarbības veicināšanas rīkiem. Zibkontaktu mērķis ir maksimums kontaktu minimālā laikā!

Circle K Latvia:

«Jau trešo gadu piedalīsimies uzņēmuma zinību dienā «EXPO BIZNESAM«. Katrs šāds notikums paver jaunas iespējas, pirmkārt, iespējas dalīties ar savu pieredzi un kādam palīdzēt, otrkārt, paskatīties uz sevi citu acīm. Pieredzes apmaiņa ir daļa no Circle K Latvia iekšējās kultūras, tādēļ zinām, cik tas ir būtiski. Ikvienu biznesa vides entuziastu, kurš vēl šaubās, aicinām pievienoties un novērtēt, kā kopīgiem spēkiem varam palīdzēt savam biznesam.»

Notikuma īstenošanu atbalsta: CSC Telecom, SCORO, MONIFY, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, kā arī žurnāli «IR Nauda», «iFinanses», INBOX.LV, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, Latvijas personāla vadīšanas asociācija.

Notikumu īsteno: biedrība «Latvijas Biznesa Konsultantu Asociāācija» un BIZNESAM.LV

Dalība ir bez maksas, iepriekš reģistrējoties

Norises laiks: 9.novembris, 2017. gads, no plkst. 9:00 līdz 16:00

Vieta: Radisson Blu Hotel Latvija, Elizabetes iela 55, Rīga

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu