OSRAM NIGHT BREAKER – 10 drošākas braukšanas gadi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

OSRAM visā pasaulē pazīst kā uzņēmumu, kas gādā par automašīnas apgaismojumu un drošību uz ceļa. Pirms desmit gadiem mēs radījām pirmo NIGHT BREAKER® spuldžu paaudzi, kas joprojām nosaka apgaismojuma un drošības standartus.

NIGHT BREAKER® UNLIMITED produktu saime nodrošina vislielāko produktu daudzveidību un par 110 % vairāk gaismas. Šīs produktu grupas spuldzes ir pieejamas gandrīz jebkura veida un modeļa transportlīdzeklim. Ar NIGHT BREAKER® spuldzēm pat autovadītāji, kuru redze tumsā ir pavājināta, var atkal izbaudīt braukšanas prieku.

Foto: Publicitātes foto

Vairāk drošības un vairāk gaismas ar NIGHT BREAKER® LASER

Braucot naktī pa šoseju ar ātrumu 90 km/h, jūsu automašīnas tālās gaismas, priekšējie halogēnu lukturi apgaismo ceļu apmēram 140 metru attālumā. Iedomājieties: pēkšņi gaismas kūlī parādās objekts. Aprēķinot reakcijas laiku, jums atliek aptuveni 100 metri, lai izvairītos no šķēršļa. Ja tomēr nolemjat strauji apstāties, automašīna labākajā gadījumā uz sausa ceļa pilnībā apstāsies pēc 85 metriem. Tas var būt ļoti bīstami.

Foto: Publicitātes foto

Ar NIGHT BREAKER® LASER maksimālās veiktspējas halogēnu spuldzēm jūs redzat situāciju pilnīgi citā gaismā, un braukšana ir daudz mierīgāka.

  • Priekšējo lukturu gaismas kūlis sniedzas tālāk un ļauj jums saskatīt objektus, kuri atrodas vēl aptuveni 40 metrus tālāk.
  • Jūs iegūstat vairāk laika droša izvairīšanās manevra veikšanai.
  • Šī gaisma ir spilgtāka un daudz labāk apgaismo ceļu, jo īpaši, ceļmalas.
  • Jūs varat daudz agrāk pamanīt ceļa zīmes vai potenciālās briesmas.

NIGHT BREAKER® spuldzes jūsu automašīnai – ātri un vienkārši

Ievadiet savas automašīnas marku un izvēlieties modeli OSRAM transportlīdzekļu spuldžu meklētājā vai OSRAM «Vehicle Light» lietotnē. Tā paredzēta gan Apple, gan Android operētājsistēmām. Dažu sekunžu laikā meklētājs parādīs precīzi atbilstošus produktus jūsu transportlīdzekļa pārejai uz OSRAM spuldzēm.

OSRAM transportlīdzekļu spuldžu meklētājs

Meklētājā jūs vienkārši atradīsiet tirdzniecības uzņēmumus, kuri veic tiešo pārdošanu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties nomainīt halogēnu vai ksenona spuldzes, OSRAM piedāvā NIGHT BREAKER® spuldzes ikvienam transportlīdzeklim. Jūs varat saņemt sīkāku informāciju par visu NIGHT BREAKER® produktu saimi mājaslapā vai jebkurā tirdzniecības uzņēmumā.

www.osram.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu