Oficiāls paziņojums: Kā Stokholmas diētu vērtē nozares speciālisti no Latvijas?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stokholmas diēta Latvijā iegūst arvien lielāku popularitāti, tāpēc - lai veicinātu veselīga dzīvesveida attīstību Latvijā - Stokholmas diētas komanda uzaicināja piecus nozares ekspertus apskatīt un izpētīt diētas notievēšanas programmu. Kā rezultātā, ir radīta Stokholmas diētas ekspertu padome.

Ekspertu mērķis ir uzraudzīt notievēšanas programmas darbību, izsakot savu profesionālo viedokli un rekomendācijas notievēšanas programmas attīstībai.

Vairāk par Stokholmas diētu var uzzināt šeit

Ko nozares eksperti saka par Stokholmas diētu?

Uztura speciāliste LIZETE PUGA:

Uztura speciāliste LIZETE PUGA:

«Stokholmas diētas programmas lietotājiem tiek sniegti profesionāli padomi, kā veselīgi zaudēt svaru, dažādojot savu ēdienkarti ar īpaši izstrādātām receptēm. Kā arī viegli saprotamā valodā tiek paskaidroti būtiskākie jautājumi saistībā ar svara samazināšanu.»

Gastroentroloģe IRITA RODERTE:

Gastroentroloģe IRITA RODERTE:

«Stokholmas diētas programma piedāvā uztura plānus ar viegli pagatavojamiem un veselīgiem ēdieniem, ņemot vērā katra klienta individuālās fizioloģiskās vajadzības. Ar Stokholmas diētu svaru zaudēt izdodas realizēt arī cilvēkiem ar veselības traucējumiem.»

Kardioloģe VINETA BRICE:

Kardioloģe VINETA BRICE:

«Liekais svars ne tikai ietekmē un pasliktina dzīves kvalitāti, bet sirds slimību dēļ ir piektais lielākais mirstības iemesls pasaulē. Ikdienā, aizvietojot neveselīgus treknos, kalorijām bagātos produktus ar Stokholmas diētas piedāvātajām receptēm, Jums izdosies samazināt ne tikai svaru, bet arī mazināt holesterīna līmeni, kas ir viens no riska faktoriem saslimšanai ar sirds asinsvadu slimībām.»

Fizioterapeits JĀNIS AMOLIŅŠ:

Fizioterapeits JĀNIS AMOLIŅŠ:

«Stokholmas diētas metode saviem klientiem piedāvā ne vien izpratni un zināšanas par veselīgu uzturu, bet arī atbalstu un motivāciju cīņā ar liekajiem kilogramiem.»

Psihoterapeite BENITA GRIŠKEVIČA:

Psihoterapeite BENITA GRIŠKEVIČA:

«Stokholmas diētas uztura speciālistu un klientu konsultantu darbā vērojama liela pacietība, tolerance, spēja iedvesmot un nomierināt. Aizrautība motivē cilvēkus pārmaiņām un rūpīgās atbildes uz jautājumiem apliecina Stokholmas diētas komandas ieinteresētību katra klienta panākumos.»

Svarīgi! Tikai šodien dāvājam Tev 80% atlaidi, izmanto tagad, bet sāc zaudēt svaru jebkurā dienā, jo notievēšanas plāns būs pieejams jebkurā brīdī Tavā personīgajā bezmaksas Stokholmas diētas profilā.

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu