Kāpēc ir svarīgi uzņemt vitamīnus un minerālvielas, kas īpaši nepieciešami vīriešiem un sievietēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atnākot rudenim, saaukstēšanās un hronisku slimību saslimšanas risks palielinās. Iemesls tam ir vienkāršs – mūsu imūnsistēma aukstākā laikā dabīgi novājinās, kas tikai palielina nevēlamu ārējo faktoru ietekmi uz organismu. Lai no tā izvairītos, ir svarīgi savlaicīgi stiprināt imūnsistēmu un uzņemt vitamīnus pietiekamā daudzumā. Vīrieši un sievietes atšķiras ne tikai ar fiziskiem parametriem, bet arī ar vielmaiņas līmeni. Optimālam sabalansētam uzturam un fiziskai veselībai sievietēm un vīriešiem ir nepieciešams uzņemt atšķirīgus vitamīnus un minerālvielas. Sadarbībā ar starptautiskiem zinātniekiem mikrouzturvielu jomā, starptautiskais uztura eksperts «Herbalife» ir izstrādājis tieši tādu risinājumu – Formula 2 vitamīnu un minerālvielu kompleksu, kas īpaši piemērots vīriešiem un sievietēm.

Unikāla pieeja vīriešiem un sievietēm

Mikrouzturvielām ir svarīga loma dažādu organisma procesu funkcionēšanas atbalstīšanā, no kuriem ir atkarīga cilvēka veselība un fiziskā aktivitāte. Diemžēl augstas darba slodzes, laika trūkuma un citu iemeslu dēļ lielākā daļa cilvēku neievēro ikdienā ieteicamo mikrouzturvielu daudzumu. «Herbalife» Formula 2 vitamīnu un minerālvielu komplekss ir unikāls risinājums, kas palīdz stabilizēt organisma mikrovidi. Papildus tam, tā sastāvā esošās mikrovielas spēj apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām, kas sievietēm un vīriešiem nepieciešami individuāli.

Foto: Publicitātes foto

Optimāls daudzums ikdienā

Vīrieši un sievietes atšķiras ne tikai ar fiziskajiem parametriem, bet arī ar vielmaiņas un fizioloģijas īpatnībām. No vienas puses, vīriešiem parasti ir vērojams A vitamīna trūkums, kas ir nepieciešams organisma aizsargspēju stiprināšanai. No otras puses, starptautiskie pētījumi liecina, ka sievietes regulāri cieš no kalcija trūkuma, kas neizbēgami noved pie vairākām kaulu un locītavu problēmām. Lai nodrošinātu optimālu un sabalansētu uzturvielu daudzumu organismā, sievietēm un vīriešiem dienā jāuzņem noteikti vitamīni un minerālvielas. «Herbalife» Formula 2 vitamīnu un minerālvielu komplekss ir īpaši izstrādāts, balstoties uz jaunākajām tehnoloģijām un inovatīvu pieeju, izceļot vīriešu un sieviešu organisma individuālās vajadzības. Vitamīnu un minerālvielu kompleksa vīriešiem sastāvā ir vitamīni A un C, kas palīdz organismam cīnīties ar ārējās vides nelabvēlīgo ietekmi. Savukārt B2 un B5 vitamīni normalizē vielmaiņu un veicina mentālo veselību. Magnijs, savukārt, palīdz muskuļu darbībai. Turpretim vitamīnu un minerālvielu komplekss sievietēm satur B grupas vitamīnus B6 un B12, kalciju, kas stiprina kaulus, un cinku, kas uzlabo ādas, nagu un matu stāvokli.

Foto: Publicitātes foto

Vitamīnu un minerālvielu kompleksa lietošana

Vitamīnu un minerālvielu uzņemšana ir teju jau kļuvusi par mūsu ikdienu, tāpēc, lai organisms tos uzņemtu pietiekamā daudzumā, dienā ir ieteicams lietot divas Formula 2 vitamīnu un minerālvielu kompleksa tabletes. Savukārt, lai uzlabotu savu uzturu vēl vairāk, lietojiet Formula 2 vitamīnu un minerālvielu kompleksu kopā ar «Herbalife» Formula 1 Olbaltumvielu kokteili, regulējot uzņemto daudzumu proporcionāli. Piemēram, lietojot divas Formula 2 vitamīnu un minerālvielu kompleksa tabletes dienas laikā, ir ieteicams pagatavot 1 Olbaltumvielu kokteiļa porciju. Ja ir vēlme palielināt Olbaltumvielu kokteiļa lietošanu ikdienā, Formula 2 vitamīnu un minerālvielu kompleksa lietošana ir jāsamazina līdz 1 tabletei.

Plašāku informāciju par “Herbalife” Formula 2 vitamīnu un minerālvielu kompleksa sastāvdaļām un īpašībām uzzini mājas lapā!

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu