Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Seksuālās fantāzijas, par kurām vīrieši baidās runāt

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

25. un 26. novembrī Rīgā notiks seksa skolas «SEKS.RF» praktiskās treniņnodarbības sievietēm. Mēs nolēmām parunāt ar seksologu par vīriešu slepenām vēlmēm. Vīrieši bieži fantazē par nepiedienīgām seksuālām darbībām un situācijām. Sieviete, kas uzdrošināsies šīs fantāzijas īstenot, kļūs savam mīļotajam par neaizvietojamu, tātad – vienīgo partneri.

MASTURBĀCIJA

Masturbācija ir ļoti intīms process. Lielākā daļa vīriešu sapņo par iespēju redzēt, kā viņu partneres apmierina sevi. Šai darbībai ir ne tikai erotiska, bet arī izglītojoša funkcija: tas ir vienkāršākais veids parādīt vīrietim, kādi glāsti Jums patīk un kā ar Jums vislabāk mīlēties. Sāciet sevi glāstīt sava partnera klātbūtnē un nepārtrauciet šo procesu, pat pamanot mulsumu vai paniku viņa sejā. Mulsums pāries, taču gūtā pieredze paliks. Savstarpēja masturbācija ir brīnišķīga gan kā priekšspēle, gan arī pati par sevi.

Foto: Publicitātes foto

PAKĻAUŠANĀS

Pateicoties kinofilmai «Greja piecdesmit nokrāsas», Jums, visticamāk, ir pazīstami tādi jēdzieni kā «dominance» un «submisīvs». Tāpat, droši vien, arī bez mūsu palīdzības Jums ir skaidrs, ka vīriešiem patīk dominēt. Tāpēc tagad būs pārsteigums: gandrīz katram vīrietim (jo īpaši dominējošam) ir sapnis uz brīdi pabūt verga lomā – pakļauties, tikt nedaudz pazemotam un izpildīt savas kundzes vēlmes. Tas tik ļoti atšķiras no ierastās dzimumlomas, ka vienkārši nevar neuzbudināt. Bet kā saprast, ka Jūsu vīrietim to vēlas? Ja kaut reizi mūžā vīrietis ir lūdzis Jums uzņemties iniciatīvu, viņu droši var uz kādu brīdi paverdzināt.

Foto: Publicitātes foto

ANĀLIE GLĀSTI

Nē, runa nav par anālo seksu. Glāsti ir domāti nevis Jums, bet viņam! Par šādu fantāziju vīrieši sev ne vienmēr atzīstas. Taču fakts ir fakts: jebkurš vīrietis, kura sieviete ir glāstījusi viņa anālo atveri, lūgs vai dos mājienu, ka tas jāatkārto. Tas tāpēc, ka vīrieša anālajā atverē atrodas ļoti daudz nervu galu, turklāt tā atrodas vistuvāk vīrieša «miljons dolāru punktam» – prostatai. Daži vīrieši gūst orgasmu tikai no šī baudas centra stimulācijas vien! Turklāt šādi gadījumi praktiski vienmēr izraisa arī spilgtākas sajūtas ejakulācijas laikā. Diemžēl ne katras sievietes pirksts ir tik garš, lai aizsniegtos līdz prostatai, tādēļ intīmpreču veikalos ir pieejams plašs klāsts dažādu masāžas instrumentu. Tā kā šie instrumenti izskatās gana baisi, neiesakām tos vīrietim rādīt. Tuvojieties viņa anusam pakāpeniski, izmantojiet attiecīgos sīkrīkus tikai tad, kad viņš saprot, kāda bauda viņu sagaida.

Foto: Publicitātes foto

SEKSS TRIJATĀ

Uzaicināt savā gultā vēl vienu meiteni Jūs varbūt arī neuzdrošināsieties – kaut vai higiēnas un drošības nolūkos. Taču lai imitētu seksu trijatā formātā vīrietis-sieviete-vīrietis, lieliski noderēs, piemēram, dažādi ar piesūcekni stiprināmi falloimitatori. Piestipriniet vienu tādu pie vannas istabas sienas vai pie droši nostiprināta spoguļa un – uz priekšu! Ar aizmuguri – pret falloimitatoru, ar priekšpusi (t.i., muti) – pret savu mīļoto vīrieti.

Svarīgi: nekad neaizmirstiet, ka pats svarīgākais eksponāts Jūsu guļamistabā ir Jūsu mīļotā vīrieša dzimumloceklis!

UZZINIET VAIRĀK!

25. un 26. novembrī Rīgā notiks seksa skolas «SEKS.RF» praktiskās treniņnodarbības sievietēm:

  • 25.11. 13:00-16:30 Orālā seksa māksla
  • 25.11. 18:30-22:00 Balss – vislabākās mīļākās noslēpums
  • 26.11. 10:00-12:00 Baudpilns anālais sekss
  • 26.11. 13:00-16:30 Taizemiešu seksa māksla
  • 26.11. 18:30-22:00 Intīmās muskulatūras attīstīšana

Biļetes (sākot no 45 eiro) iespējams iegādāties šeit.

Nodarbību vieta: viesnīca Superior Mercure Riga Centre, konferenču zāle Antonija

Vairāk informācijas www.sexrf.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu