Balso par labāko Kristapa Porziņģa T-krekla dizainu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Banka Citadele aicināja ikvienu Latvijas iedzīvotāju piedalīties konkursā par T-krekla dizainu, kura galvenais elements ir Kristaps Porziņģis. NBA zvaigzne ir Citadeles zīmola vēstnesis, tāpēc banka organizē konkursu ar mērķi izveidot iedvesmojošu krekliņu saviem darbiniekiem.

Konkursā tika iesniegti vairāk nekā 200 darbi, un konkursa organizatori pateicās visiem, kas piedalījās. Bankas Citadele žūrija vēl vērtē, kuri ir labākie trīs darbi, kas saņems naudas balvas.

Tagad 15 labākie žūrijas pārstāvju izvēlētie darbi ir nodoti portāla Tvnet.lv lasītāju balsojumam, kur dizains ar visvairāk balsojumiem iegūs Simpātiju naudas balvu – 350 eiro un bumbu ar Kristapa Porziņģa parakstu.

Balso par T-kreklu dizainiem līdz 22.11.2017. plkst. 23:59 ŠEIT.

Konkursa simpātiju balvu saņems visvairāk punktus balsojumā ieguvušais T-krekla dizaina autors. Gadījumā, ja iegūts vienāds punktu skaits, balva tiks piešķirta tam konkursa dalībniekam, kuram augstāks vidējais viena lasītāja piešķirtais punktu skaits, kas tiks aprēķināts, izdalot iegūto punktu skaitu ar saņemtajiem balsojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu