Šodien skaties tiešraidē Mazā biznesa dienas pasākumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Biznesa savienību kopā ar Mazā biznesa dienas atbalstītājiem aicina vērot tiešariedē grantu programmas «Atspēriens» un Mazā biznesa dienas pasākumu 17. novembrī Rīgas Centrāltirgus gastronomijas paviljonā.

Pasākums Rīgas Centrāltirgus gastronomijas paviljonā ieskandinās arī Mazā biznesa dienu visā Latvijā, kas notiek 18. novembrī. Iniciatīvu «Atbalsti mazo biznesu» organizē Latvijas Biznesa savienība. Mazā biznesa diena norisināsies jau piekto gadu. Pašlaik iniciatīva «Atbalsti mazo biznesu» 2017.gadā pulcē vairāk nekā 5800 uzņēmumus, kas iepazīstina ar sevi bezmaksas interneta vietnē.

www.mazabiznesadiena.lv

Pasākumā piedalīsies un klātesošos uzrunās Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta direktora p.i. Armands Krūze, Latvijas Biznesa savienības padomes priekšsēdētāja Elīna Egle, «Attīstības finanšu institūcijas Altum» valdes locekle Inese Zīle. Tāpat pasākumā piedalīsies Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla (LatBAN) pārstāvis, «Lursoft» un «SEB bankas» pārstāvji, kas iepazīstinās ar uzņēmējdarbībai svarīgu informāciju, savukārt Eiropas Komisijas ekonomikas padomniece Agnese Dagile informēs par Junkera plānu, un stāstīs par investīcijām mazā biznesa attīstībai. Pasākuma noslēgumā ar savu pieredzes stāstu dalīsies uzņēmuma SIA «Novus Novuss» īpašnieks Džefrijs Česters (Geoffrey Chester). Tiks noskaidroti programmas «Atspēriens» šīs sezonas uzvarētāji, kas grantos katrs saņems līdz pat 12 tūkstošiem eiro.

Aktivitātes «Atspēriens Mentoru kluba» ietvaros būs iespēja uzklausīt trīs mentoru pieredzes stāstus – Agri Ņikitenko no uzņēmuma SIA «RobotNest», Ingu Blumbergu no SIA «HEBE» un Solvitu Kostjukovu no SIA «ALINA».

Visas dienas garumā Rīgas Centrāltirgus gastronomijas paviljonā notiks produktu un pakalpojumu demonstrācijas, kā arī būs iespēja iegādāties un novērtēt programmas «Atspēriens» iepriekšējo gadu laureātu produkciju.

Grantu programmas «Atspēriens» un Mazā biznesa dienas pasākumu atbalsta: Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments, Latvijas Biznesa savienība, Eiropas Komisijas Pārstāvniecība Latvijā, «SEB Banka», «Attīstības finanšu institūcijas Altum», informatīvi atbalsta Latvijas Pašvaldību savienība, ziņu aģentūra «LETA», «Latvijas Avīze» un «Dienas Bizness».

Pasākuma tiešraide 17.novembrī skaties no 09:30 līdz 15:00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu