«Herbalife» eksperte: kāpēc ir svarīgi brokastot?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pētījumi apstiprina, ka veselīgas brokastis var sniegt vairākus ieguvumus veselībai. Papildu uzturvielām bagātīgai maltītei, vitamīniem un minerālvielām, ir iespējams gūt vairāk enerģijas un lielāku fizisko izturību. Tāpat spēja koncentrēties dienas laikā būtiski uzlabojas! Uzlabojas arī estētiskie parametri – brokastu ēšana var mazināt holesterīna līmeni, tādejādi veicinot svara zaudēšanu. Dietoloģe un starptautiskās uztura kompānijas «Herbalife» eksperte Laura Romeraite-Kuklieriene dalās ar praktiskiem padomiem, kā pagatavot veselīgas, sabalansētas un garšīgas brokastis, kas sniegs nepieciešamo enerģiju visai dienai.

Brokastis – dienas svarīgākā ēdienreize?

Patiešām, vairāki pētījumi bērnu un pieaugušo grupās ir pierādījuši, ka brokastu «ēdāji» daudz retāk sastopas ar svara problēmām, nekā tie, kas izvēlas brokastis izlaist. Ēdot brokastis var samazināt bada sajūtu dienas laikā un palīdzēt izvēlēties veselīgāku pārtiku, ko lietot uzturā. Šķiet, ka ir iespējams ietaupīt kalorijas, izlaižot maltīti. Tomēr jāatzīst, ka to darot, bada sajūta dienas laikā pastiprinās un nākas apēst vairāk pusdienās vai vakariņās. Tāpēc ir būtiski neizlaist dienas pirmo maltīti, ēdot sabalansētas brokastis. Ir jāizvērtē, kādu brokastu izvēli veikt, ņemot vērā savas ēdienu priekšrocības, lai arī dažkārt laika trūkuma dēļ rītos tas šķiet sarežģīti. Ieteicams brokastu laikā patērēt 25 % no dienas nepieciešamā kaloriju daudzuma.

Plaša brokastu izvēle

«Herbalife» eksperte un dietoloģe Laura Romeraite-Kuklieriene iesaka dažādot savas brokastis, uzņemot uzturvielām bagātu maltīti: «»Herbalife»» Formula 1 Olbaltumvielu kokteilis ir lieliska izvēle brokastīm, jo tajā ir mazs kaloriju un tauku daudzums. Savukārt, virkne vērtīgu uzturvielu – olbaltumvielu, vitamīnu, minerālvielu, sniegs vajadzīgo sāja sajūtu. Tas ir vērtīgs un atbilstošs risinājums tiem, kam nav laika pašiem pagatavot sabalansētu maltīti no rītiem.»

Foto: Publicitātes

Kā palutināt savas garšas kārpiņas?

Laba brokastu izvēle ir «Herbalife» Formula 1 Olbaltumvielu kokteilis, kas pasniegts ar sezonas dārzeņiem un augļiem. Tas sniegs nepieciešamo vitamīnu un minerālvielu daudzumu, kas jāuzņem dienas laikā. Iesakām pamēģināt šīs vienkāršas, bet uzturvielām bagātās receptes!

Kokteilis «Rozā velvets» ar bietēm

Bietes ir lielisks folijskābes avots, kas veicina šūnu atjaunošanos un sniedz nepieciešamo enerģijas lādiņu pirmajai dienas daļai. Receptei nepieciešams: 2 ēdamkarotes «Herbalife» Formula 1 Olbaltumvielu kokteiļa ar šokolādes garšu, 250 ml piena ar zemu tauku saturu, 100 g saldētu zemeņu, 100 g vārītu biešu, 2 tējkarotes biezpiena ar zemu tauku saturu. Visas sastāvdaļas ir jāsajauc blenderī!

Kokteilis «Ķirbis ar banāniem»

Ķirbis satur magniju, E, C un B grupas vitamīnus, kas ļaus sajust pozitīvu noskaņojumu un sāta sajūtu ilgākam laikam, izdzerot šo kokteili. Lai to pagatavotu, Tev vajadzēs: 1 ēdamkaroti «Herbalife» Formula 1 Olbaltumvielu kokteiļa ar vaniļas garšu, 1 ēdamkaroti «Herbalife» Formula 3 Individualizētā pulvera, 250 ml piena ar zemu tauku saturu, 60 g pagatavota ķirbja, 1-2 banānus, vaniļu pēc garšas, 1/8 ēdamkarotes muskatriekstu un 4 ledus gabaliņus. Visas sastāvdaļas ir jāsamaisa blenderī. Lai labi garšo!

Papildu informācijai aicinām apmeklēt «Herbalife» mājas lapu:

http://www.herbalife.lv/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu