Imunitāte - Jūsu vienīgais aizstāvis slimību pasaulē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kad mūsu organisms jūt diskomfortu, parādās nogurums, nomāktība un pirmās depresijas pazīmes, tie ir tikai pirmie signāli par drīzu slimību. Kad jūtamies slikti, pirmais jautājums, kurš būtu sev jāuzdod: kas mums ir pietrūcis, kādas bioloģiski aktīvās vielas mēs neuzņemam pietiekoši, kur mūsu aizsardzībā ir izveidojies robs. Šādi robi ir bīstami, lai gan šobrīd tie rada tikai nelielu diskomfortu, tie vājinot organisma aizsarg spējas, ilgtermiņā mūs var pakļaut daudz bīstamāku slimību riskam. Slavenais fitoterapeits B. Skačko apgalvo – no imunitātes vājuma līdz onkoloģijas diagnozei ir jāgaida vien 5-10 gadi.

Labai imunitātes veselībai ir nepieciešams ārkārtīgi plašs bioloģiski aktīvo vielu klāsts. Līdz ar to, iedzerta C vitamīna tablete vai apēsts citrons vai ķiploks, visticamāk, kopējā ainā neko mainīt nespēs.

Kā liecina pētījumi, normālai imunitātes funkcijai, bez C vitamīna ir nepieciešams vēl garš saraksts ar citām bioloģiski aktīvām vielām un minerāliem.

Lietojam tikai dabīgas izcelsmes vitamīnus.

Ņemot vērā, ka sintētiskie vitamīni tiek sintezēti pārsvarā no naftas produktiem, ieteiktu izlemt par labu dabīgajiem vitamīnu kompleksiem - ekstraktiem. Izvēloties dabīgos vitamīnus, noteicošais vienmēr ir to izejvielu bioloģiskā aktivitāte, BAV daudzveidība konkrētā izejvielā, aktīvo vielu daudzums un koncentrācija. Tāpat neieteiktu ekstraktu maisījumus, jo daudzas aktīvās vielas mēdz savstarpēji neitralizēties, kā arī tiek izjaukts dabīgais BAV līdzsvars preparātā.

Kurš ekstrakts ir labākais?

Visiem pazīstamā Žeņšeņa sakne ir līderis augu valsts aptieciņā, bet par visas dabas aptiekas nepārspēts līderis ir ziemeļbriežu panti. Ziemeļbrieža jaunajos radziņos - pantos, kas ir ātrāk augošais orgāns dzīvnieku valstī, ziemeļbriedis koncentrē visus to ātrai augšanai nepieciešamās vielas. Šo vielu klāsts ir milzīgs, tas satur visu, sākot no visām dabā sastopamajām aminoskābēm, plašu vitamīnu klāstu, beidzot ar selēnu, lipīdiem, glikozaminoglikāniem un augšanas faktoriem IGF, kā arī citokīnus. Kas kompleksi iedarbojoties, nebeidz pārsteigt ar savu unikālo iedarbību uz cilvēka veselību.

Ko dara pantu ekstrakts?

Panti jau tūkstošiem gadu tiek plaši izmantoti tradicionālajā Austrumu medicīnā. Arī Rietumu medicīna tos atzinusi kā drošākos un efektīvākos imūnregulātorus pasaulē. Analizējot pantu ekstrakta sastāvā esošās vielas, tā pamatojusi ekstrakta iedarbību uz šūnu reģenerāciju, nervu, kaulu, zobu, ādas un matu veselību. Izpētīta arī pantu pozitīvā iedarbība uz enerģijas vielmaiņu, asins sastāvu, sirdsdarbību, hormonālo un citām sistēmām.

Labākais no pantu ekstraktiem – Ražots Latvijā

Jau 4 gadus Latvijā tiek ražots pantu ekstrakts- Epsorīns, kurš izpelnījies nedalīti pozitīvas atsauksmes no tā lietotājiem. Epsorīns tiek iegūts no Jakutijas savvaļas ziemeļbriežu pantiem. Produkts izstrādāts un tā klīniskie pētījumi ir veikti daudzās KF ārstniecības iestādēs. Ražošana notiek pēc patentētas tehnoloģijas, kas ļauj ekstraktā pārnest perfektu panta BAV formulu jūsu veselībai. Pantu iegūšana nekaitē un nenodara ciešanas dzīvniekiem jo tie ātri ataug.

Epsorīns - dārgs vai vērtīgs?

Tūkstošiem cilvēku, kas jau šodien lieto Epsorīnu, ir atzinuši, ka neskatoties uz šķietami augsto cenu, kas aptiekās svārstās ap 50 EUR par pudelīti, Epsorīna lietošana viņiem sanākot pat izdevīgāk, kā agrāk lietotie, uztura bagātinātāji. Piemēram, daudzas Epsorīna sastāvā esošās BAV pat nav iespējams ķīmiski sintezēt, bet pārējās vienā kompleksā nemaz nav nopērkamas. Pie tam, profilaktiskos nolūkos, Epsorīns jālieto tikai pa pudelītei reizi 3-6 mēnešos, kas mēneša izmaksas vēl krietni samazina.

Lieliskam produktam – lieliskas atsauksmes:

Foto: Publicitātes foto

Rakstnieks Māris Bērziņš izārstējies no C hepatīta.

Lieto Epsorīnu 2 gadus. Pēc 35 gadu cīņas ar slimību, Epsorīns palīdzējis atjaunot veselību un iziet veiksmīgu ārstēšanas kursu. Turpina lietot Epsorīnu un iesaka visiem.

Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Juris Kulakovs atjauno veselību ar Epsorīnu
Mākslinieks Epsorīnu lieto jau 1,5 gadu, šai laikā viņam ir izdevies atbrīvoties no alkohola atkarības un iegūt jaunu dzīves sparu. Juris aktīvi koncertē un raksta jaunas dziesmas.

Foto: Publicitātes foto

Hepatīta biedrības vadītāja Olita Mengote atzinīgi izsakās par Epsorīnu.
Epsorīns Ļoti labi darbojās, tas C vīrusu iznīcināt nevar, bet pat hepatologi brīnās, hepatīta slimniekam, divu gadu laikā kļuvušas pilnīgi normālas analīzes. Cilvēki jūtās lieliski, man 70 gadu vecs pacients teica, es tagad skrienu kā 18.gadu vecs puika.

Papildus informācijas par produktu un video atsauksmes meklējiet internetā: www.epsorin.lv

Pasūtiet pa tālruni ar bezmaksas piegādi

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu