Baltic Art – ArtLuja 2017 aicina Jūs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2017. gada 9. decembrī savas durvis vērs otrā Baltijas mēroga izstāde Baltic Art – ArtLuja 2017.

Izstāde būs apskatāma viesnīcas «RadissonBlu» telpās Rīgā, Kuģu ielā 24, otrajā stāvā zālē «Lielupe». Izstādē piedalīsies vairāk kā 50 studijas un amatnieki.

Rīga – meistaru, amatnieku un vienkārši radošu cilvēku galvaspilsēta. Ziedi, rotas, apģērbi, dažādi izstrādājumi no ādas un sudraba, kažokādām un vara – visa šī daudzveidība būs apskatāma un to varēs arī iegādāties izstādē Baltic Art.

Foto: Publicitātes foto

Katrā izstrādājumā meistars iegulda daļu savas dvēseles. Visi darbi veidoti oriģinālā autoru tehnikā un mēs esam pārliecināti, ka Jūs atradīsiet tieši savu talismanu, rotu vai interjera priekšmetu.

Pilsētā jau jūtama Ziemassvētku un Jaungada gaidīšanas noskaņa, pasaku laiks, kad piepildās vēlēšanās. Ieprieciniet sevi un savus tuviniekus ar lieliskām amatnieku darinātām dāvanām.

Foto: Publicitātes foto

Dienas laikā izstādes apmeklētāji varēs skatīties arī radošas meistar-klases, priecāties par svētku programmu un loteriju, izbaudīt pasākuma silto atmosfēru un iespēju personīgi aprunāties ar amatniekiem.

Foto: Publicitātes foto

Mūsu mērķis – radīt svētkus izstādes meistariem un apmeklētājiem, parādīt mūsu valsts talantīgo cilvēku darbus un citu valstu pārstāvjus.

Izstādes datums: 2017. gada 9. decembrī
Izstādes darba laiks: 10.00-18.00

Ieeja izstādē par brīvu

Izstādes organizators: studija ArtLuja

www.artluja.com

Mūs atbalsta:

www.rilsoa.lv

www.zerkalo.lv

www.beads4you.lv

www.lubinec.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu