Kurss vidusskolēniem, kuri vēlas studēt angļu valodā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

RTU Riga Business School (RBS) Angļu valodas centrs no šī gada septembra uzsāka īpašu kursu, kurš ir domāts vidusskolēniem vecumā no 15 līdz 18 gadiem. Programmas mērķis ir palīdzēt jauniešiem sagatavoties bakalaura programmas studijām angļu valodā, kā arī dzīvei angliski runājošā vidē.

Jaunais kurss tapa pateicoties lielajai interesei RBS absolventu vidū, kuriem bērni mācās vidusskolā un viņiem zināmi universitātes kvalitātes standarti. Šobrīd 3 grupas ar pirmajiem studentiem ir veiksmīgi nomācījušās pirmo pusgadu un turpinās savas mācības, atsākoties mācībām skolā.

«Kurss paredzēts, lai papildinātu skolēnu angļu valodas mācības vidusskolā. Galvenais uzsvars tiek likts uz vārdu krājuma, lasīšanas, rakstīšanas un runāšanas/diskusijas prasmju uzlabošanu, kritisko domāšanu un vispārējās izglītības attīstīšanu. Mēs cenšamies nelikt tik lielu uzsvaru uz gramatiku, jo domājam, ka mūsu skolēni to apgūst pietiekošā līmenī jau skolās, tā vietā veltam laiku apskatot dažādus aktuālos jautājumus: ekonomiskās, sociālās un kultūras problēmas utt.» stāsta Tatiana Ginzburg, RBS Angļu valodas centra direktore: «Līdz šim mēs esam apmierināti ar kursa gaitu. Prieks strādāt ar gudriem un motivētiem jauniešiem. Protams, nevaram noliegt to, ka svarīgi bija pirms mācību uzsākšanas precīzi noteikt viņu angļu valodas zināšanu līmeni, līdz ar to dodot iespēju mācīties kopā ar cilvēkiem, kuri ir vienā zināšanu līmenī.»

Mācības Pre-University English kursā notiek trīs līmeņos:

Skolēniem, kas mācās Lower-Intermediate līmenī

Skolēniem, kuru valodas zināšanu līmenis ir zemāks par Intermediate, mācības notiek 3 moduļos, kuri katrs ilgst 10 nedēļas. No tām astoņās viņi apgūst lasīšanas, runāšanas, rakstīšanas un klausīšanās prasmes, kamēr atlikušajās divās nedēļās notiek tematiskā daļa, kuras laikā ir iespēja labāk izprast dzīvi angliski runājošajā vidē un ar bakalaura studijām saistītas tēmas.

Skolēniem, kas mācās Intermediate un Higher-Intermediate līmenī

Līdzīga mācību programma ir tiem, kuri mācās Intermidiate un High-Intermediate līmenī. Mācības ir 3 moduļos, tomēr tikai pirmajā modulī, divas nedēļas tiek pavadītas apgūstot tematisko ieskatu. Pārējās divas tiek veltītas sagatavošanai vai nu IELTS, vai TOEFL testam, kurus ir iespējams kārtot angļu valodas centralizēto eksāmenu vietā.

Nākamās uzņemšanas notiks 2018. gada janvārī un septembrī.

Lai uzzinātu vairāk par šo programmu, spiediet šeit vai zvaniet pa tālruni 67089800

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu