11 kļūdas, ko sievietes pieļauj pirmajā randiņā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms neilga laika iepazīšanās portāls otrapuse.lv piedāvāja ielūkoties: tipiskākajās kļūdās, ko vīrieši mēdz pieļaut randiņu periodā, tagad ir pienākusi jūsu kārta, daiļās dāmas. Ne tikai vīrieši, bet arī sievietes, pat ar lielu attiecību pieredzi, var pieļaut būtiskas kļūdas randiņu periodā, lūk, dažas no tām:

1. Esi pārāk pieejama

Neiesakām Tev spēlēt spēlītes, bet atminies, ka vīriešiem tāpat kā sievietēm nepatīk saņemt daudz telefona zvanus, miljons īsziņas uzreiz jau pēc pirmā randiņa, nesēdi nepārtraukti pie sava telefona un negaidi viņa zvanu, turpini dzīvot savu dzīvi, ja viņš būs ieinteresēts, tad pats pacentīsies būt Tavas dzīves sastāvdaļa.

www.otrapuse.lv

Ja vēlies ilgtermiņa attiecības, neviesojies uzreiz vīrieša guļamistabā, jā, vīriešiem patīk iegūt sievietes, bet tas nenozīmē, ka viņi izvēlēsies Tevi par sievu, ja uzreiz būsi viņam atdevusies. Ja arī no malas šķiet, ka mūsdienu vīrietim tas nav būtiski, tomēr vairums vīriešu ciena sievietes, kuras neskrien uzreiz uz guļamistabu, bet gan sākotnēji aiziet uz pāris randiņiem, lai noskaidrotu, vai starp viņiem ir saikne, vēlme veidot attiecības.

3. Ticība vienam vienīgajam

Foto: Publicitātes foto

4. Manieru neievērošana

Neaizmirsti par pavisam elementārām pieklājības manierēm, piemēram, vīrietis novērtēs, ja pateiksi viņam: «Paldies», par pusdienām vai vakariņām. Tu pat vari piedāvāt sadalīt rēķinu uz pusēm, pat ja vīrietis tomēr atteiksies, viņš ļoti novērtēs Tavu gatavību piedalīties.

5. «Es negribētu iepazīties ar vīrieti, kuram nav pārliecības par sevi»

Nereti sievietes vēlas, lai vīrietis nāk un uzsāk sarunu, tomēr svarīgi ir atminēties, ka arī vīrieši mēdz baidīties no atraidījuma, tāpēc lai iedrošinātu viņus, ja pati nevēlies uzsākt sarunu, vērtīgi būtu dot viņiem kādu zīmi, ka esi ieinteresēta iepazīties, piemēram, uzsmaidot, piemiedzot ar aci vai uzspiežot, ka Tev patīk viņa bilde, ja iepazīstaties interneta platformā.

6. Pārāk lielas cerības

Uzliekot pārāk lielas cerības jau pēc pirmā randiņa, var sagaidīt arī ļoti lielu vilšanos. Lai nesanāk palikt ar salauztu sirdi, pirms uzliec cerības uz vīrieti, ka viņš būs Tava lielā mūža mīlestība, kas vedīs pie altāra, labāk censties iepazīt viņu randiņos un tādā veidā izzināt, vai nopietnas attiecības un ģimene ir tas, ko vīrietis pašlaik vēlas.

7. Kavēšanās

Foto: Publicitātes foto

8. Spēlēšanās ar savu telefonu, kopīgu attēlu publicēšana sociālajos tīklos

Foto: Publicitātes foto

9. Salīdzināšana vai sūdzēšanās par savu bijušo

Protams, ka galvā automātiski mēs mēdzam salīdzināt vienu cilvēku ar otru, arī tad, ja to nevēlamies, bet atminies, ja nepārtraukti jaunā partnera priekšā sūdzēsies par iepriekšējiem vīriešiem, cilvēkam var palikt iespaids, ka, aizejot uz randiņu ar citu cilvēku, Tu noliksi arī viņu. Attiecīgi centies izvairīties no dikti lielas kritikas par bijušajiem randiņu periodā ar jaunu partneri.

10. Nerunā tikai par sevi

Mums, sievietēm, nereti patīk gari un plaši paklačoties, bet, lai atstātu pozitīvu iespaidu uz vīrieti, kā arī, lai varētu sajust, vai viņš ir Tavs īstais, ieklausies tajā, ko un kā viņš saka, izrādi interesi sarunas laikā un neaizmirsti uzdot papildu jautājumus.

11. Nauda, nauda, nauda!

Ja arī pašlaik Tev ir finansiālas problēmas, pirmo randiņu laikā – nesūdzies! Tāpat nebūtu ieteicams jautāt vīrietim, cik viņš pelna. Citādāk viņā var rasties sajūta, ka attiecības vēlies vienīgi tā iemesla dēļ, lai tiktu pie finansiāla balsta, nevis pie patiesas, abpusējas mīlestības.

Veiksmi attiecību veidošanā vēlot, Tavs iepazīšanās portāls otrapuse.lv

Informācijas avoti: glamour.com, buzzfeed.com, thoughtcatalog.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu