Pieci «Herbalife» padomi skaistumam un labsajūtai ziemā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziemā mēs neizbēgami kļūstam pasīvāki, iegrimuši pārdomās un dažkārt esam drūmā noskaņojumā. Lielākoties tāpēc, ka ziemā tā sauktie laimes hormoni – endorfīns, dopamīns, serotonīns – izdalās mazāk, jo dienas ir īsākas, saules gaisma vājāka un mēs esam mazāk fiziski aktīvi. Sadarbībā ar starptautiskās uztura kompānijas «Herbalife» ekspertiem skaidrojam, kā justies harmonijā ar sevi gan iekšēji, gan ārēji un dalāmies ar padomiem pareizai ēšanai, skaistumkopšanai un sportam ziemas periodā.

1. Jāēd regulāri un nepārēdoties!

Lai ķermenis gūtu lielāku labumu un noskaņojums ziemā būtu pozitīvāks, dietoloģe un «Herbalife» uztura speciāliste Laura Romeraite-Kuklieriene iesaka: «Ēdiet regulāri, uzturā lietojot veselīgākus produktus, un nepārēdieties!»Viņa iesaka uzturā iekļaut, piemēram, lasi, jo tā sastāvā ir Omega-3 taukskābes, kas palīdz samazināt holesterīna līmeni, potenciāli samazinot risku sirds slimībām un iekaisumu rašanos organismā. Jogurts un dārzeņi savukārt satur lielu daudzumu probiotiku, kas būtiski organismam. Probiotikas ir labās baktērijas, kas palīdz veicināt zarnu mikrofloras darbību un uzlabot organisma imūnsistēmu, kas ziemā bieži vien ir novājināta.

Foto: Publicitātes foto

2. Kā uzlabot savu uzturu ziemā?

Pietiekama ūdens daudzuma dzeršana ir svarīga, tā kā dehidratācijas rezultātā rodas nogurums. Nospraudiet mērķi izdzert vismaz pusotru litru ūdens dienā, savukārt papildu enerģijai varat ūdenim pievienot citrona šķēlīti.Regulāra ēšana palīdz noturēt cukura līmeni asinīs normas robežās, kā arī neļauj iestāties nogurumam. Šokolādes tāfelīte vai kāds cits saldums var sniegt īslaicīgu enerģijas devu, tomēr paaugstinātais cukura līmenis bieži vien liek justies nogurušākiem. Būtiski ir censties neizlaist maltīti un uzturā iekļaut tādus produktus kā auzu pārslas, pilngraudu maizi, rīsus, pastu vai brokastu pārslas, lai nodrošinātu organismu ne tikai ar nepieciešamām uzturvielām un minerālvielām, bet arī sniegtu lēnu un pakāpenisku enerģijas pieaugumu. Kā alternatīvu var izmēģināt «Herbalife» Formula 1 Veselīgas maltītes batoniņu.

3. Kā būt enerģiskam jau no agra rīta?

Neizbēgami viens no lielākajiem izaicinājumiem ir pamosties no rītiem. «Herbalife» fitnesa eksperte, personīgā trenere Linda Patkovska skaidro, kā to izdarīt ar mazāku piespiešanos – mēģiniet gulēt astoņas vai pat deviņas stundas. Uzstādiet modinātāju katru dienu vienā un tajā pašā laikā (pat nedēļas nogalēs) un Jūs redzēsiet, ka to darot, tiks normalizēts organisma bioloģiskais pulkstenis. Tā rezultātā pamošanās būs patīkama, un ar laiku Jūs būsiet spējīgi pamosties pat bez modinātāja palīdzības. Vēl viena lieta – celieties! Citiem vārdiem–celieties no gultas un sāciet darboties bez ilgas laiskošanās!

Foto: Publicitātes foto

Linda Patkovska turpina: «Viena no svarīgākajām lietām vismaz man ir svaigs gaiss un dienasgaisma, tādēļ netaisu ciet aizkarus vai žalūzijas. Gaisma stimulē dopamīna un serotonīna izdalīšanos, kas sniedz enerģiju, motivāciju un produktivitāti, tādēļ ļaujiet telpā ienākt gaismai, līdz ko pamostaties.»Tā kā organisms būs strādājis visu nakti, pamostoties tas būs dehidratējies.Tāpēc izdzeriet glāzi ūdens vai 0,5 L ūdens pudeli pirms brokastīm vai iekļaujiet «Herbalife» Alvejas zāļu dzēriena koncentrātu savā rīta uzturā – tas stimulēs vielmaiņu un palīdzēs pamosties.

4. Motivācijas padomi sportam ziemā!

Nospraudiet mērķus! Viens no variantiem ir nopirkt jaunu sporta tērpu ziemai. Izveidojiet sarakstu ar enerģisku mūziku, tas vienmēr ir risinājums, lai motivētu sevi sportošanai! Viens no ieguvumiem sportam ziemā – tas palīdz ražot laimes hormonus. Tas palīdzēs samazināt stresu, uzlabos pašsajūtu un vielmaiņu, un Jūs sadedzināsiet vairāk kaloriju, jo sports vēsā laikā prasa lielāku piepūli.Sekojiet līdzi saviem panākumiem, tas sniegs papildu motivāciju turpināt iesākto.

5. Īpaši parūpējieties par sejas un ķermeņa ādu!

«Herbalife»skaistuma eksperte, dermatoloģe un kvalificēta sejas ādas kopšanas speciāliste Jūlija Levinsone iesaka rūpēties par sejas ādu soli pa solim –attīrīšana, tonizēšana, aizsardzība dienas laikā un atjaunošana naktī. Izvairieties izmantot produktus, kas satur spirtu un sausina ādu. Tā vietā izmantojiet kosmētiku, kas satur tādus augus kā rozmarīns, kam piemīt nomierinošs efekts. Kā alternatīvu varat izmēģināt «Herbalife» SKIN sērijas produktus, piemēram, «Herbalife» SKIN Attīrošu alvejas gelu. Lai aizsargātu ādu dienas laikā, lietojiet dienas krēmu, kas satur eļļas, piemēram, «Herbalife» SKIN Ikdienas mitrinātāju ādas mirdzumam, kā sastāvā ir saulespuķu eļļa, kas apgādās ādu ar nepieciešamām taukskābēm.

Mazgājot rokas, izmantojiet ziepes, kam ir mitrinošs efekts, un izvairieties no roku mazgāšanas aukstā vai karstā ūdenī. Regulāri lietojiet aizsargājošu krēmu, piemēram, «Herbalife»Alvejas roku un ķermeņa losjonu. Protams, neaizmirstiet arī par cimdiem!

Papildu informācijai par uzņēmumu «Herbalife» un tā produktiem lūdzam apmeklēt mājaslapu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu