Pasūti dāvanas internetā ar bezmaksas piegādi visā Latvijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Grīnvalde

Veselīga skaistuma studiju tīkla «Figura Line» internetveikalā atradīsiet dāvanas gan mammai, gan sievai, gan māsai. Kura gan sieviete nevēlas tikt pārsteigta ar dabīgiem produktiem ķermeņa un sejas ādas kopšanai. Pasūtījumu piegāde Latvijā ar «Omniva» vai «Latvijas pasts» starpniecību notiek bez maksas.

Figuraline-shop.lv komanda ir sagatavojusi arī īpašus svētku komplektus. Iepriecini gan sevi, gan citus!

Īpašo svētku dāvanu izlase no FiguraLine-shop.lv

Daudzu iecienītajiem produktiem spēkā īpašais piedāvājums pērkot vienu, otrs 50% atlaidi:

  • Krēms ar pretcelulīta iedarbību «Mint», kas sastāv no dabīgām eļļām, kam pievienota arī piparmētru ēteriskā eļļa.
  • Ķermeņa krēms «Bloom» ar ļoti sievišķīgu aromātu buķeti, kas sastāv no dabīgajām eļļām.
  • Ķermeņa skrubis ar aveņu kauliņiem «Raspberry», ar krēmīgu sastāvu, kas maigi attīrīs un mitrinās ķermeņa ādu.

Lieliska ideja dāvanai ir profesionālās kosmētikas «Dermacur» produkti, kuru sastāvā ir hialuronskābe, kolagēns un minerālsāļi no Karlovi Vari ārstnieciskajiem avotiem.

  • Iegādājoties lielo komplektu, kas sastāv no četriem sejas ādas kopšanas līdzekļiem, saņem dāvanu 35.90 EUR vērtībā - pretgrumbu serumu «Anti-Age» 50ml.
  • Iegādājoties pretgrumbu serumu «Anti-Age» un īpaši koncentrētu serumu mīmikas grumbu mazināšanai «Anti-Age-Mimic», saņem dāvanu 17.90 EUR vērtībā - bagātīgu roku ādu tonizējošu krēmu «Hand-Anti-Age».
  • Iegādājoties koncentrēto serumu «Plasma-Lift-Serum» ar augu cilmes šūnām, saņem dāvanu 29.90 EUR vērtībā - nakts krēmu «Night-Effect» 50 ml.
  • Sejas ādas kopšanas komplekts, kam jābūt katras sievietes kosmētikas plauktā - mitrinošs dienas krēms, barojošs nakts krēms un izlīdzinošs krēms acu zonai, par svētku cenu 69.75 EUR (pilna cena 87.90 EUR).

Kā arī meklē citus lieliskus produktus organisma attīrīšanai, ķermeņa un sejas ādas kopšanai ar dabīgām sastāvdaļām.

Ja dzīvo citā Latvijas malā vai kaut kur plašajā pasaulē, bet vēlies pārsteigt kādu sev mīļu cilvēku ar skaisti iesaiņotu dāvanu, FiguraLine-shop.lv darbīgā komanda izdarīs to Tavā vietā! Par papildus samaksu jebkuri iegādātie produkti var tikt iesaiņoti kā dāvanu kārbiņā ar lentu un nosūtīti pa tiešo ar «Omniva» vai «Latvijas pasts» starpniecību dāvanas saņemējam.

Dodies uz www.figuraline-shop.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu