Kā iepriecināt sievieti? Uzdāvini veselīgu skaistumu!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dreamstime.com

Viens ar vien biežāk teiktajiem vēlējumiem sagaidot Jauno gadu ir veselības vēlējumi. Laba veselība un lieliska pašsajūta – tās ir lietas,ko loterijā laimēt nevar - par to jāparūpējas pašiem. Tāpēc veselīga skaituma studiju tīkls «Figura Line» ir sagatavojis īpašu piedāvājumu, lai vari parūpēties par savu vai kāda sev tuva cilvēka pašsajūtu un skaistumu!

Stundu gara masāža tikai 9.90 EUR

Līdz 30.decembrim visās «Figura Line» studijās ir iespēja iegādāties jebkuru skaitu limfas stimulācijas masāžu, par vienu maksājot tikai 9.90 EUR (pilna cena 15 EUr). Iegādātās masāžas varēs izmantot līdz pat 07.02.2018..

Kāpēc doties uz «Figura Line»?

Latvijā radītais zīmols «Figura Line» piedāvā veselīga skaistuma konceptu, kas piemērots dažāda vecuma un fiziskās sagatavotības pieaugušajiem. Tā pamatā ir limfas stimulācijas masāža, kas papildināta ar citiem pakalpojumiem – konsultācijām par uzturu, ietīšanām ar dabīgām maskām masāža laikā, u.c.. Kā arī dabīgiem produktiem – augu kompleksu organisma attīrīšanai, ādu kopjošiem līdzekļiem no dabīgām sastāvdaļām ar pievienotām ēteriskajām eļļām. Šis koncepts nodrošina apkārtmēru un celulīta samazināšanos, ādas uzlabošanu dabīgā veidā attīrot organismu, vienlaikus uzlabojot arī imunitāti un pašsajūtu, ļaujot justies enerģiskāk un palīdzot atbrīvoties, piemēram, no galvassāpēm un bezmiega.

Kā notiek limfas stimulācijas masāža «Figura Line»?

Masāža ir stundu gara un notiek uz īpaša aparāta-trenažiera, kura «rullīši» «Figura Line» aparātiem, kas izgatavoti tepat Latvijā, ir no bērza. Procedūras laikā ieņemsiet 18 secīgas pozas, lai veicinātu limfas plūsmu visā ķermenī, sākot no pēdām līdz pat plecu daļai. Visas procedūras laikā Jums asistēs speciāliste, kura parādīs ieņemamās pozīcijas, sekos līdzi procesam un atbildēs uz visiem jautājumiem.

Kapēc nepieciešams veikt limfas stimulācijas masāžas?

Limfātiskā sistēma mūsu organismā pilda tā attīrīšanas funkciju, tājā nonāk šūnu darbības atkritumi, nokautie vīrusi u.t.ml. Viss, ko tā neizvada, tiek uzkrāts mūsos, vibiežāk tauku šūnās. Limfa ir prakstiksi visos mūsu audos un gandrīz 90% sastāv no ūdens. Tāpēc ļoti svarīgi ir ikdienā dzert pietiekami daudz šķidruma. Pats attīrīšanās process notiek caur šķidrumu izvadīšanu no mūsu organisma.

Lai pilnvērtīgi notiktu attīrīšanās dabīgā veidā, nepietiek vien ar pietiekamu ūdens dzeršanu. Limfa mūsu organismā kustās pateicoties tam, ka «strādā» muskuļi. Diemžēl tieši mazkustīgais dzīvesveids, ilgstošas stundas sēdus vai stāvus pozīcijās, ir tas, kas kavē «atkritumu» izvadīšanu no mūsu organisma.

Limfas stimulācijas masāža iedarbojas uz ārējo muskulatūru, tādējādi veicinot limfas plūsmu un organisma attīrīšanos dabīgā veidā. Papaldus masāža iedarbojas arī uz asinsriti, kuras uzlabošana veicina šūnu apgādi ar skābekli un barības vielām. «Figura Line» masāža ir līdz pat 3 reizēm intensīvāka (tātad arī efektīvāka) nekā, piemēram, limfas plūsmas stimulācijas masāžas, kas tiek veiktas ar rokām.

«Figura Line» veselīga skaistuma studijas visā Latvijā

Masāžas notiek ar pieriekšēju pierakstu. Tāpēc zvani un pieraksties tuvākajā «Figura Line» studijā – Rīgā, Aizkrauklē, Bauskā, Daugavpilī, Dobelē, Jēkabpilī, Jelgavā, Jūrmalā, Krāslavā, Kuldīgā, Liepājā, Līvānos, Madonā, Ogrē, Preiļos, Rēzeknē, Salaspilī, Talsos, Tukumā un Ventspilī.

Studiju adreses un tālruņi pierakstam: www.figura-line.lv

Seko līdzi «Figura Line» jaunumiem sociālajos tīklos:

"Facebook"

"Instagram"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu