Masāžas paklājiņu līderis – Latvijā ražotais Pranamat ECO

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmie Pranamat ECO akupresūras paklājiņi tika pārdoti 2011. gadā. Šo 7 gadu laikā zīmols ir sevi pierādījis un guvis milzīgu atpazīstamību visā pasaulē. Katru dienu sociālajos tīklos var novērot kā cilvēki dalās ar šī zīmola produktu bildēm savos profilos un slavē produktu efektivitāti.

Kas tad īsti ir Pranamat ECO?

Pranamat ECO ir zīmols, kas ražo ekoloģiskus masāžas paklājiņus. To efektivitātes pamats balstās uz refleksoterapijas un akupresūras principiem. Produkti ir klāti ar masāžas elementiem lotosa ziediņu formā - aplikatoriem. Tie masē ķermeni un iedarbojas uz bioloģiski aktīvajiem punktiem un meridiāniem. Masāža stimulē nervu centrus, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, organisms tiek intensīvi bagātināts ar skābekli. Regulāra masāža palīdz nostiprināt imunitāti, mazināt saspringtas muskulatūras radītās muguras sāpes, atbrīvoties no stresa un noguruma, kā arī uzlabot ādas struktūru.

Pranamat ECO gadu garumā ir paplašinājis savu sortimentu, piedāvājot masāžas spilvenus PranaPillow un Pranamat Mini.

Vairāk par Pranamat ECO:

www.pranamat.lv

Spilveni ir pildīti ar ekoloģiskām griķu sēnalām un piemēroti kakla/sprandas zonai, kā arī muguras lejasdaļai. Pranamat Mini – paklājiņa mini versija, ko ir viegli pārvietot un ņemt līdzi ceļojumos. Izcils plaukstu un pēdu masāžai.

Foto: Publicitātes foto

Produktu ražošanā tiek izmantoti augstākās kvalitātes izejvielas no Eiropas, taču pats meistardarbs(roku darbs) top tepat Latvijā. Pranamat ECO produktos ir apvienoti dabas materiāli, mūsdienīgas tehnoloģijas un augstas kvalitātes ražošanas process. Pateicoties šai unikālajai kombinācijai, masāža ar Pranamat jums sniegs īstu baudu!

Facebook:

www.facebook.com/pranamat.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu