Bērnu mēbeles Meblik Latvija

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārās, ekskluzīvās bērnu mēbeles pārstāv lielākais mēbeļu interneta veikals Mēbeles24.lv.

Mēbeles24.lv

Bērnu mēbeles Meblik - tās, pirmkārt, ir drošība (Eiropas kvalitātes sertifikāts), otrkārt mūsdienīgums un nepārspēts stils. Kas attiecas uz kvalitāti, katra visu Meblik izstrādājumu detaļa izgājusi Eiropas sertifikāciju. Izpētīta bērnu mēbeļu kvalitāte, drošība, izturība un drošums. To apliecina TÜV Rheinland Polska sertifikāti. Fasādes un galda virsma izgatavotas no MDF, ar pārklājumu vai termoplastisko plēvi vai nokrāsotas ar mūsdienu tehnoloģiju metodi.

Bērnu mēbeles

Bērnu mēbeļu korpusi izgatavoti no lamināta plāksnēm, kurām ir noturīgs un ļoti izturīgs lamināta pārklājums, Visvairāk izcelto malu stūri atsevišķos priekšmetos ir noapaļoti (noapaļošanas rādiuss R=5, pārējo elementu rādiuss R2). Nopietnāki bērnu mēbeļu elementi, tādi kā: gultiņu gali, krēsli, divstsāvu un vienstāvu gultas izgatavotas no cietās dižskābarža koksnes.

Foto: Publicitātes foto

Bērnu mēbeles Meblik ir ekoloģiskas. Tā ir vēl viena laba kvalitāte šo bērnu mēbeļu labā. Izgatavošanai izmanto krāsošanas tehnoloģiju ar ūdens krāsām. Meblik ir programmas «Rūpējoties par dabu» dalībniece, kura sastāv no darbības izglītībā, lobēšanā un informācijā, kura piedalās produkcijas iepakojumā ražotājs un importētājas firmas, kuras saistītas ar otrreizējajiem resursiem un pārstrādi, rajoni un apgabali, ekoloģiskās organizācijas skolas un ārpusskolas organizācijas.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Trīsdimensiju zīmējumi uz mēbelēm ir ne vien dizains, mēs ar to palielinām laukumu bērniem,. Bērniem ir interesanti visu izzināt, liela loma ir taktilajam kontaktam. Mazie mēbeļu lietotāji labprāt ar pirkstiņiem atkārto dekorāciju zīmējumus. Mēbeles ar trīsdimensiju gravējumu rada iztēles pasauli ne vien ar redzes palīdzību.

Meblik atsevišķi izgatavo bērnu mēbeles meitenēm, bērnu mēbeles zēniem, kā arī mēbeles jauniešiem.

Meblik bērnu mēbeles meitenēm ir modernas, maigās krāsās, ar populāru multiplikācijas varoņu attēliem. Bērnu mēbeļu kolecijā (Frozen , Bianco Fiori , Magic Princess , Orchidea , Nordic , Marie и т.д.) meitenēm ir skapji, gultas, mācību galdi, krēsli un kumodes.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Meblik bērnu mēbeles zēniem – mūsdienīgs stils, kurā ir apvienoti drošība un zēnu intereses. Kolekcijā ( Pirate , Cars , Builder , Dakar , Bianco Mobile , Funny ABC un t.t.) bērnu mēbeles zēniem ir ir skapji, gultas, mācību galdi, krēsli un kumodes .

Foto: Publicitātes materiāli
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Meblik mēbeles jauniešiem – mēbeles pusaudžiem, jauniem cilvēkiem un jaunām meitenēm. Stilīgs dizains pēc pēdējam modes tendencēm palīdzēs Jūsu bērnam justies mūsdienīgam un mīlēt savu istabu.

Jauniešu mēbeles meitenēm- tā ir Fashion, Grace, Dance utt .

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Jauniešu mēbeles jauniešiem- tā ir LOL, Drift, Football, Basket, Comics, Graffiti utt. kolekcijām

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Meblik bērnu mēbeles pieejamas lielākajā interneta mēbeļu veikalā Mēbeles.24 salonā

pēc adreses Rīga, G.Astras iela 7a.

Informāciju var precizēt pa tālruni: (+371) 22 335 400.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu