Baikāla brīnumainais ūdens ikvienam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baikal Water EU

Tev vairs nav jādodas simtiem kilometru, lai nobaudītu brīnumaino ūdeni no Baikāla ezera. «Baikal 430» sācis ūdens piegādi uz Latviju, lai tas būtu pieejams ikvienam tā tīkotājam.

Baikāla ezers ir pasaules vecākais, dziļākais un ūdens daudzuma ziņā lielākais saldūdens ezers, kas sevī satur apmēram 20% pieejamo planētas saldūdens rezervju. Tajā ir vairāk saldūdens nekā Baltijas jūrā.

Šis ir vienīgais ezers pasaulē, kurā pēc 200 metru dziļuma atzīmes ir novērojama dzīvība. Citviet dziļāk par 200 metriem ūdens nesatur skābekli un tajā nevar būt dzīvība - tātad ūdens ir «miris». Baikāla ezera fenomens ir tas, ka tajā dzīvība ir viscaur visā dziļumā, pat pēc 1600 metru atzīmes, jo tas ir dabīgi bagāts ar skābekli. Ūdenī dzīvo unikālas radības, kuras veic dabīgu ūdens attīrīšanu, un tās nav sastopamas nekur citur pasaulē. Ezers ir iekļauts UNESCO aizsargājamo dabas rezervuāru sarakstā.

Foto: Baikal Water EU

«Baikal 430» ir Baikāla dziļūdens, kurš tiek iegūts 430 metru dziļumā, un vairāk nekā 1,5 kilometru garā sistēma ļauj nodrošināt tiešo piegādi no ezera dzīlēm uz ražotni Ļistvjankas ciemā, kurā tika ieguldīti 30 miljoni dolāru, lai fenomenālo ūdeni varētu izbaudīt ikviens gribētājs visā pasaulē. Ūdenim piemīt zema mineralizācija, augsts PH un skābekļa līmenis.

Foto: Baikal Water EU

Analīžu rezultāti ir publicēti uzņēmuma «Facebook» lapā. Tajā var arī sekot jaunumiem par Baikāla dzeramo ūdeni – «Baikal 430».

Uzzini vairāk

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu