Atvērto durvju dienas maratons jaunajos projektos: nāc ciemos un izvēlies savas jaunās mājas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv ielūdz apmeklēt Atvērto durvju dienas maratonu, kad vienā dienā un laikā vairāki jaunie projekti Rīgā un Pierīgā vērs vaļā durvis potenciālajiem īpašumu pircējiem. Atvērto durvju dienas maratons, ko City24.lv organizē sadarbībā ar projektu attīstītājiem, norisināsies sestdien, 3.martā no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Atvērto durvju dienas

Jauno projektu Atvērto durvju dienas maratons ir unikāla iespēja vienā dienā apskatīt vairākus jaunos projektus un uzzināt par dzīvošanas priekšrocībām tajos, lai atrastu un izvēlētos tieši savām prasībām, iespējām un vēlmēm piemērotāko jauno mājokli. Pasākuma laikā būs iespējams uzzināt un izmantot īpašo SEB bankas piedāvājumu mājokļa kredītam.

Kopumā Atvērto durvju dienas maratonā piedalās un būs apskatāmi 14 jaunie projekti: «Jaunā Teika» (Teika, Rīga), «Riverstone Residence» (Ķīpsala, Rīga»), «Sun Terraces» (Dzintari, Jūrmala), «Gaiļezera Nami» (Mežciems), «Prūšu 4» (Ķengarags, Rīga), «Liepziedi» (Mīlgrāvis, Rīga), «Brīvības 161» (Centrs, Rīga), «Rīgas 51» (Dzintari, Jūrmala), «River Park Apartments» (Klīversala, Rīga), «Promenāde» (Āgenskalns, Rīga), « Baltozoli» (Dzirciems, Rīga), «2 Ezeri» (Baltezers), «Tallinas 86 Apartments» (Grīziņkalns) un «Jasmine Garden» (Bulduri, Jūrmala).

Plašāku informāciju par jaunajiem projektiem, kas piedalās Atvērto durvju dienas maratonā, kā arī par SEB bankas īpašo piedāvājumu mājokļa kredītam, iespējams uzzināt kampaņas mājas lapā. Ieskaties un piesaki savu dalību Atvērto durvju dienas apmeklējumiem!

www.city24.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu