Laimē atpūtu pie jūras un citas idejas pavasara restartam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēlies baudīt pavasarīgas brīvdienas Jūrmalā, nemaksājot neko? Reģistrējies un laimē ceļazīmi atpūtai ★★★★ viesnīcā «Amber SPA Boutique Hotel» DIVĀM personām vai vienu no trīs Foodout.lv dāvanu kartēm 20€ vērtībā!

Piedalīties spēlē

Foto: Publicitātes foto

Tiem, kas nepaļaujas uz veiksmi, TOP ieteikumus spēku atjaunošanai pavasarī piedāvā eksperti – atpūtas piedāvājumu e-veikals GribuAtpusties.lv

Relaksējoša atpūta Jūrmalā

Boutique «Amber SPA Boutique Hotel» atrodas vien50 m attālumā no jūras – tā ir kā silts dzintars Jūrmalas pludmalē… Šeit Jūs gaida viens no siltākajiem pelbaseiniem Jūrmalā, īsta krievu pirts un plašas sporta iespējas. Turklāt garas pastaigas pa baltu smilšu liedagu un svaigs gaiss uzlabos pašsajūtu un noskaņojumu, kliedējot pavasara nogurumu.

Labākā SPA viesnīca Lietuvā

Uzkrāt spēkus pavasarī iesakām arī, apvienojot atpūtu pie dabas ar izcilu SPA pieredzi – atpūtas kompleksā «Harmony Park» Kauņas aprinķī Lietuvā. 200 hektāru plašais komplekss nupat ieguvis prestižo Starptautisko viesnīcu balvu (International Hotel Awards) vairākās kategorijās, tostarp arī kā labākā SPA viesnīca Lietuvā.

Foto: Publicitātes foto

Saruna ar dabu un latviešu pirts rituāls

Mostoties pavasarim, lieliska izvēle būs labs pirts rituāls dabas ielokā. Viesu nams «Jaunlīdumnieki» Sudas upes krastā gaida ciemos ar klusumu un mieru. Pagatavojiet tasi tējas un ļaujieties nesteidzīgiem brīžiem, pa lielajiem kotedžas logiem vērojot dabu. Vai baudiet dzīvas uguns maģiju kamīnā... Atliek tikai izlemt, brauksiet divatā, ar ģimeni vai draugiem.

Foto: Publicitātes foto

Ceļojums jauniem iespaidiem

Lieliska recepte pavasara noguruma aizdzīšanai ir jauni iespaidi un aktīvi pavadīts laiks. Tīrā, zilā Baltijas jūra, unikāla daba un maigs klimats – Sāremā sala ir gluži kā magnēts tūrisma un atpūtas pasaulē! Pēc aktīvi pavadītas dienas, apskatot vientuļas bākas un klīstot pa baltu smilšu pludmalēm, apmesties iesakām leģendārajā rožu viesnīcā «Grand Rose SPA Hotel» ★★★★. Šeit varēsiet relaksēties svaigi renovētajā viesnīcas pirts kompleksā ar 7 pirtīm, japāņu vannu, baseinu un džakuzi.

Tomēr reizēm, kad negribas nekur doties un atpūta mājās liekas vispiemērotākais variants, iesakām izmēģināt Foodout.lv sniegtos pakalpojumus – ēdienu piegādi no vairāk nekā 100 dažādiem Rīgas restorāniem! Ideāls veids, kā palutināt sevi ar gardām picām, sulīgiem burgeriem, eksotiskiem Austrumu virtuves ēdieniem, sātīgiem suši vai pat kūkām, kliņģeriem un eklēriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu