Andris Kivičs atklāj, kā nometis 10 kg un ieguvis labāko formu mūžā!

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūziķis un TV raidījumu vadītājs Andris Kivičs īsā laikā īstenojis savu apņemšanos, atbrīvojoties no 10 kg liekā svara. Andris saka, ka šobrīd ieguvis tādu augumu un formu kā nekad iepriekš!

Ko iepriekš darīji, lai notievētu?

Iepriekš svaru metu nost ar visai drastiskām metodēm - vārot pliekanas dārzeņu zupas un mokot sevi stundām garos kardiotreniņos. Principā dzīvoju nemitīgā badā, ilgstoši atsakoties arī no tāda man svarīga produkta kā gaļa. Spiedu sevi dzert arī pārmērīgi daudz ūdens. Tas viss beidzās ar novājinātu imunitāti un sabeigtu veselību, bez jebkādiem rezultātiem. Esmu izmēģinājis arī olbaltumvielu diētu. Ātri vien to pārtraucu, jo katra diena bija ar izteiktu enerģijas trūkumu, noguruma sajūtu un visu laiku biju neomā.

Pastāsti, kā nolēmi sākt notievēt tieši tagad?

Mana Jaungada apņemšanās bija tikt vaļā no «riepiņas», apņēmos nomest kādus 8 kg. Sapratu, ka problēma ir manos ēšanas paradumos, jo svars negāja nost nedz ar krosiem, nedz sporta zālē.

Foto: Publicitātes

Kā uzzināji par Stokholmas diētu?

Par Stokholmas diētu runā «visa pilsēta». Nevarēju arī nepamanīt savu daudzo kolēģu - TV un šovbiznesa cilvēku panākumus ar Stokholmas diētu. Parunāju ar katru no viņiem «zem četrām acīm», un izrādījās, ka tas nav tikai reklāmas triks. Lai gan īsti tad vēl neticēju, ka ir iespējams nomest svaru bez badošanās, sagribējās pamēģināt kaut vai intereses pēc.

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

Kā notika diētas ievērošana?

Kopumā tas bija gana vienkārši - katru nedēļu saņēmu jaunu uztura plānu, kur bija izstāstīts, ko un kad man ēst, kā pagatavot. Pirmajā nedēļā vispār svars kritās pa dienai. Vēlāk - mazliet gausāk, bet arī ēdieni kļuva arvien sātīgāki. Es nebūtu es pats, ja noteikumus nepārkāptu, mēdzu arī apēst ko plānā neiekļautu, bet ar visu to svars turpināja kristies.

Nebiju domājis, ka ies tik labi, tāpēc sākumā par mērķi sev biju uzlicis astoņus zaudētus kilogramus, bet beigās nonāca nost visi 10 un tagad esmu tādā formā, kā nekad savā dzīvē.
Tagad man pa priekšu iet nevis vēders, bet enerģija, kuras tagad ir daudz vairāk. Un, protams, daudzreiz lielāks ir prieks skatīties spogulī.


Līdz šim domāju, ka visu panākumu atslēga ir sports, tomēr pareizs, pārdomāts uzturs ir svarīgāks. Neko tādu trenažieru zālē es nebūtu sasniedzis! Baigais prieks, ka pamēģināju!

Foto: Publicitātes

Ko tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt?

Ieteiktu nospraust sev mērķi un iet uz to. Stokholmas diēta ir ļoti labs variants, kā to izdarīt. Būs nedaudz jāpiešaujas, bet tad ieiesiet azartā. Plus diēta, tas nav tikai zaudēt svaru, uzlabojas viss - izskats, nāk klāt enerģija, palielinās darba spējas.
Ir forši, ka Stokholmas diēta pieejama katram, nešķirojot - slavenība vai ne. Iesaku sākumā vienkārši pamēģināt!

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

StockholmDiet.com

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu