Bill.me: tiešsaistes maksājumu nākotne jau šodien

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Latvijas elektronisko maksājumu tirgus turpina attīstīties: pakalpojumu sfēras pārstāvji piedāvā arvien vairāk automatizētu risinājumu, bet lietotāji arvien biežāk dod priekšroku tiešsaistes norēķiniem salīdzinājumā ar skaidras naudas operācijām.

Sekojot šai tendencei, 2016. gadā Latvijā darbu sāka tiešsaistes norēķinu platforma Bill.me. Lai gan šis serviss orientēts uz īres un komunālo pakalpojumu rēķinu apkalpošanu, tas ideāli piemērots jebkurai uzņēmējdarbībai, kam nepieciešama regulāra rēķinu izrakstīšana ‒ vienalga, vai tie būtu interneta pakalpojumi, mobilie sakari vai sporta kluba nodarbības.

Bill.me ‒ tā ir efektīva norēķinu platforma, kas vienā risinājumā piedāvā virkni augsta līmeņa pakalpojumu, nodrošinot tiešu saikni starp biznesu un gala lietotāju. Uzņēmumi saņem iespēju operatīvi un droši veikt visu rēķina apkalpošanas ciklu (no izrakstīšanas un piesūtīšanas līdz naudas iekasēšanai), bet to klienti ‒ ērtu un mūsdienīgu servisu un tiesības brīvi rīkoties ar savu laiku, pilnībā atbrīvojoties no bažām par neapmaksātiem rēķiniem un izredzēm nonākt parādnieku sarakstos.

Izmantojot Bill.me, jebkurš rēķins tiks piesūtīts un apmaksāts laikus un ar pašām ērtākajām metodēm.

Ņemot vērā to, kādām norēķinu metodēm priekšroku dod Latvijas iedzīvotāji, kā arī elektronisko maksājumu attīstības tempus, servisa pamatā ir ar bankas kartēm veiktu darījumu pieņemšanas pakalpojumi ‒ rēķinus apmaksā ar kredītkarti vai debetkarti. Atšķirībā no banku e-rēķiniem, lai izmantotu Bill.me der jebkura emitenta izdotā VISA vai MasterCard karte. Teiksim, lai savlaicīgi apmaksātu komunālos pakalpojumus par dzīvokli Rīgā, cilvēkam, kurš strādā Maskavā, nav nepieciešams ne konts kādā no Latvijas bankām, ne fiziska klātbūtne šajā valstī.

Atšķirībā no bankām, kas no uzņēmuma iekasē naudu par katru piesūtīto e-rēķinu, Bill.me piedāvā daudz elastīgākus un izdevīgākus noteikumus. Šis serviss visā savā darbībā orientēts uz savu partneru izdevumu un roku darba optimizāciju. Mājokļu un komunālo pakalpojumu jomā to īpaši novērtēs grāmatveži, kuri bieži spiesti manuāli sastādīt un izsūtīt namu iedzīvotājiem simtiem rēķinu, bet pēc tam ‒ apstrādāt datus par ieņemtajiem līdzekļiem.

Serviss Bill.me īpaši izstrādāts Baltijas valstīm, kur, kā liecina pieredze, tamlīdzīgi pakalpojumi ir ļoti pieprasīti, tāpēc atbilst komersantu individuālajām vajadzībām katrā no tām. Nav svarīgi, vai jums pieder liels uzņēmums, vai varbūt pagaidām ir tikai nedaudz klientu ‒ Bill.me savu darbu paveic nevainojami. Serviss pieejams jebkurā ierīcē ar piekļuvi internetam.

Papildus savām pamatfunkcijām Bill.me klientiem piedāvā arī vienkāršu un ērti lietojamu rēķinu konstruktoru vairākās valodās, iespēju iesniegt skaitītāju rādījumus, veikt automātiskus aprēķinus, vadoties pēc noteiktajiem tarifiem, kā arī automātisko maksājumu funkciju, kad pakalpojumu sniedzēja noteiktajā datumā rēķini sevi apmaksā paši.

Mazajiem uzņēmumiem šāda automatizēta norēķinu platforma ir veids, kā darboties atbilstoši jaunākajiem rēķinu sastādīšanas, piesūtīšanas un apstrādes standartiem, vienlaikus netērējot tam lielus līdzekļus. Bill.me partneris saņem lietošanā jau gatavu interneta resursu, kas citādi bieži varētu būt nepieejams tā izveidošanas un izmantošanas sarežģītības un dārdzības dēļ. Turklāt, lai sāktu strādāt ar Bill.me, nav nepieciešams ne uzstādīt īpašas iekārtas, ne pieaicināt tehniskos ekspertus.

Lielajiem uzņēmumiem integrācija ar populārām grāmatvedības uzskaites sistēmām padara Bill.me lietošanu vēl ērtāku.

Virkne Baltijas reģiona kompāniju jau paguvušas novērtēt priekšrocības, ko sniedz darbs ar Bill.me. Piemēram, servisa partnerattiecības ar Omniva ļauj Igaunijas pasta klientiem izsūtīt rēķinus un pieņemt maksājumus ar Bill.me starpniecību. Sadarbība ar Latvijas firmām, kas apkalpo gan elitārus, gan pieejamus mājokļus Rīgā un Jūrmalā, ļauj to klientiem vairs neraizēties par savlaicīgu rēķinu apmaksu.

Lai saņemtu sīkāku informāciju par servisa pakalpojumiem, pārejiet uz Bill.me un aizpildiet atgriezeniskās saiknes veidlapu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu